Header

Hej, japp jag lever, nästan iallafall. Tog en liten paus eftersom jag haft såå mycket i skolan och annat som jag behövt ta tag i och jag prioriterar inte bloggen direkt först tyvärr. Men nuså!

Jag har vart lite i Göteborg de senaste, träffat goa människor jätte kul! Sen har karnevalen precis vart, ja det var väl blandade åsikter om den. Kul men samtidigt för mycket folk på Stadt vilket gjorde det mer jobbigt än kul. Vakterna slängde ut ungefär varannan person som ville in, vad förväntar dom sig 16+? Men de var en helt okej kväll verkligen!

Nästa vecka ska 9orna ( mina kusiner ) cykla ur högstadiet ska bli kul att se, även den dagen ska ja fixa till håret och kolla student, fullt upp hela tiden! Sen ledighet en månad innan jobb resten av lovet.

Tatuerat mig nu, äntligen. Ont men värt!!!

Svensk sommar? är du allvarlig. Man kan tro de är höst, svin kallt vinterjacka i Juni då är det verkligen inte kul. Hoppas värmen kommer snart så man kan använda de snygga sommarkläderna och skorna :D

Läste precis något väldigt fräckt faktiskt.. MENS TROSOR? in och läs om det, super bra men samtidigt lite äckligt enligt mig: https://youtu.be/Ob0N5GYj7OY

Ha en fortsatt bra onsdag puss/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, nu har det gått ett par dagar..

I helgen var jag i gbg och träffade underbara människor hade det väldigt mysigt, kollade även lite på Göteborgs varvet som är över två mil. Förstår inte hur folk orkar/klarar.

Sen på lördagen, vid 3. Satte jag mig på tåget och skulle åka hem men kom inte långt. Tänker inte skriva ut några detaljer men var med om en olycka med tåget. En person som tog sitt liv/blev påkörd av vårt tåg. Det var en hemsk händelse att vara med om men hemskt att de ens sker. Så synd och hemskt.

Jag kom hem och fyllde dagen med istället lite lycka, MÅNS!!! Grym är han, stolt svensk verkligen!!!

Nu har jag nyss kommit hem från skolan, stressad men också otroligt taggad. Snart är alla prov över, och på onsdag ska jag med mamma och shoppa, ska bli kul. Sen på måndag är det Karnevalen + stadt på kvällen, ska bli otroligt kul faktiskt:)

Hoppas ni har haft det bra och får en fortsatt bra Måndag. Glöm ej Ex on the beach puss/D

Likes

Comments

1. PRIMER, det tar man först i hela ansiktet för att jämna ut och göra så make'en ser jämt och fin ut. Primer gör även så sminket håller bättre och längre.

2. CONCEALER, dax att dölja mörka ringar samt finnar bland annat, Använd helst en tät pensel och sudda noga.

3. FOUNDATION, tänk på att ha en färg ton som passar din hud, kolla även vad du har för hud typ så du väljer rätt foundation som är bra för just dig, Fråga i butik.

4. HIGHLIGHTER, den används för att få fram dina fina drag. Appliceras på kindbenets högsta punkt och andra ansiktsdrag du vill få fram.

5. FIXERING, sista man tar för att skapa ett luftigt och jämt resultat. Appliceras i hela ansiktet med en ganska stor borste.


Likes

Comments

Hej tråkiga torsdag.

Idag gick jag upp 5 för att åka till skolan och vara i skogen i flera timmar. Kom dit var med en timma sen tog jag bussen hem, synd om mig. Kom hem sov några timmar, sen upp och sprang till tandläkaren då mamma tagit min cykel. Kommer dit och inser att det var nästa månad ja skulle dit. Hem igen.

Jag är en otroligt rastlös människa men samtidigt väldigt snäll, så jag städade nyss hela huset helt ensam för att göra mamma lite extra glad! Duschat och nu sitter jag här och längtar efter helg.

När jag ändå var ute förut och gick passade jag på att gå in och köpa den nya Festis drickan smak av päron och kiwi, super god puss/D

Likes

Comments

Hej!!

Ber verkligen om ursäkt, jag suger på det här. Mitt liv måste vara oroligt tråkigt har jag kommit på.

Men iallafall, jag har precis vart ute och kör lite bil, brumbrum, ätit lite kyckling och ris nu läxor.

Idag har vi gjort klart alla nationella, bara matte muntligt kvar sen är det över. Känns så skönt! Läste dock att vi kanske måste göra om proven eftersom facit har läckt ut på nätet bland annat men jag håller tummarna för jag orkar inte det där..

Fick brev hem om sommarjobb så nu har jag det, ska bli extra kul då några av mina vänner har fått på samma arbetsplats, sen är ju pengarna väldigt kul samt bra!

Nu ska jag faktiskt ta och fixa lite morsdag presenter puss/

Likes

Comments

Folket? Vad sker egentligen..

Detta är saker som hänt här i Vara kommun. Skadegörelser, brinnande bilar, sönderslagna rutor, inbrott, stölder och så vidare. Vi har en sida på Facebook som heter '' Brottsplats skaraborg'' och det kommer in inlägg efter inlägg. Vad är det frågan om? Jag ska visa er där ute vad ni kan sysselsätta er med istället för att förstöra för andra. Skaffa er ett vettigt liv, gör något bra istället.


Likes

Comments

Heej på er! Tänkte berätta lite om produkter och styling tänger samt borstar.

I skolan använder vi mycket av Grazettes produkter som är otroligt bra, jag använder nästan bara dom nu och de luktar jätte gott. Jag köpte från skolan först och skickade sedan hem från annat håll mer olika produkter till kropp och hår. Mamma älskar de också och köper de av sin frisör som rekommenderar de till henne. In och kika:http://www.grazette.se

Sen inom styling använder vi i vårt program GDH tänger/borstar bland annat, jag har lite av deras grejer och även där, super nöjd! Styling tången som jag använder dagligen fungerar utmärkt, blir varm direkt och gör fina lockar samt plattar håret oerhört platt. In och kika även härhttp://www.ghdhair.com/se


Likes

Comments