Välkommen till år 2019!

Gott nytt 2019 på er allihopa!

​​​År​ 2018 var ett känsloblandat år för mig, men mycket lärorikt och som bjöd på mycket spännande saker. Året började inte på det bästa sättet eftersom min älskade lilla hjärtegris Alvin (föredetta katt) omkom i bilolycka och dagen fylldes av sorg och saknad. Alltså är det 1 år och en dag sedan olyckan inträffade. Förutom det blev jag väldigt sjuk och fick påbörjan till sepsis på grund av infekterad tå. Inte nog med det, reumatismen vände emot mig och från nov 2017-mars 2018 hade jag svårt att gå, kliva upp ur sängen, sätta mig i bilen och mycket mer på grund av höften. Nu är det TACK GODE GUD över och året kunde ändå vända till min fördel. Jag reste till Spanien i 2 veckor på rehabilitering för kroppen, reste till värmen i Cypern någon månad efter och sedan på sommaren började mitt underbara sommarjobb på campingen vid min sommarstuga. Där träffade jag och umgicks med underbara och roliga personer som förgyllde min sommar! Inte minst så började jag mitt sista och tredje år på gymnasiet. Strax därefter träffade jag min nuvarande pojkvän Lukas, en underbar och kärleksfull kille som jag kommer hålla hårt om! Allt han gör för mig... Det är inte lite och jag är tacksam för det! 

Skolan har varit mindre bra för mig. Jag har mått väldigt dåligt på grund av all stress, press och resultat som förekommit. Inte nog med allt annat i vardagen... Jag har spenderat mycket tid i sängen och somna vid senast 21 på kvällarna för att orka med nästa skoldag. Låter lite för deppigt va? Men sånt är livet! Man måste lära sig att leva och hantera nuläget. Trots att jag har varit en hel del sjuk, stressad och mått dåligt så har jag fått enorm stöttning av familjen och vänner. Det har hjälpt mycket! I december besökte jag London med min pojkvän L och sedan dess har december månad och jullovet har varit bra och mysigt med julen och även nyårsafton som firades med familjen och L (se bilder nedanför). 

Första dagen på året 2019... Extremt förkyld, hostig och febrig! Men det stoppar mig inte för att planera in detta år till ett bättre och stabilare. Två resor utomlands är inbokade! En solsemester med mormor och en 5 dagars resa med spanskakursen till Malaga. Studenten kommer jag att ta, eventuellt dansa bal och resterande får vi se! Något jag måste tänka på är att "allt ordnar sig" med skola, framtiden, häst och mer. Målet är att jag ska njuta och försöka slappna av mer detta är än tidigare! Att vara glad och lycklig för det jag redan har, vilket jag också är. Nu blickar vi framåt! 

Jag hoppas innerligt att ni får ett underbart 2019 tillsammans med familj och vänner! Ta hand om er och NJUT. 

Kram 'N

Kram 'N

Gillar