SPRING FASHION 2019

Pictures: Pinterest & Weheartit

Moikka!

Kyselin Instagramin puolella, millaisia postauksia haluaisitte nähdä ja suurin osa oli kiinnostunut muotiaiheisista postauksista, joten täältä pesee. Tein kollaasin 2019 vuoden trendeihin liittyen. Vihreän suosio on nousussa niin neon sävyissä kuin maanläheisen sammaleenvihreän muodossa. Silkki jatkaa suosiotaan ja näyttää erityisen upealta roosan sävyisenä. Eläinprinttejä nähdään varmasti pitkin kevättä ja maanläheisiä ruskean ja toffeen sävyä. Myös oranssia on nähty huippusuunnittelijoiden luomuksissa. Asusteissa hiusklipsit ja vintagelaukut vilkkuvat katukuvassa.

Neonvärien sijaan itse innostuin maanläheisestä väripaletista ja kutkuttelisi tilata päivitystä kevätvaatekaappiin. Ilmeisesti myös "tie-dye" kuosi ja höyhenet ovat yksi kasvava trendi, mutta näitä en näe itseni päällä ihan heti. Aika villiä lupailee kevätmuoti, mä olen ainakin innoissani!

// Hi!

I asked on Instagram what do you want to see here on my blog and the most of my followers wanted to read fashion related posts, so here we go. Here's a little collage of Spring trends 2019. We will see green in both neon and more earthy tones. Silk is still popular and especially beautiful in this rosy colour. Also animal prints and brown and toffee colours are trendy in this Spring. Burnt orange was seen on catwalks and on the streets vintage bags and hair clips are getting more and more popular.

Instead of neon colours I'm into more earthy tones. Tie-dye and feathers are also in this season but I don't see myself wearing them any time soon. Spring fashion seems to be quite wild, but at least I'm excited!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229