Sisustuskuumetta

Kaupallisessa yhteistyössä: Poster Store.


Sisustaminen on yksi intohimoistani ja jatkuva prosessi kotonamme. Noin vuoden nykyisessä asunnossa asuttuamme sisustustyyli on alkanut löytyä, mutta seinät kaipasivat tauluja persoonallista ilmettä luomaan. Poster Storen yhteenotto tuli siis juuri oikeaan saumaan :) Luethan postauksen loppuun, sillä luvassa on myös alekoodi seuraajilleni.

Poster Store on ruotsalainen startup-yritys, jolta löytyy laaja valikoima ihania skandinaaviseen tyyliin sopivia julisteita. Yrityksen perustajat veljekset Oskar Renlund ja Tobias Renlund halusivat, että taide on kaikkien saatavilla ja koti on paikka, joka antaa inspiraatiota ja energiaa. Itse olen täysin samaa mieltä ja tuen mielelläni startup-yrityksiä hyvällä asialla. Poster Storen nettisivuilta saa myös laadukkaat kehykset julisteisiin. Itse ihastuin erityisesti verkkokaupan muotijulisteisiin ja valitsin julisteille tyylikkäät kultaiset kehykset. Tutustu tyylikkäisiin muotijulisteisiin täällä !Olohuoneeseen sohvan yläpuolelle halusin sommitella tauluseinän ja lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Sommittelu lähti vaaleanpunaisesta taulusta, jonka ympärille valikoin muotijulisteita, sekä rauhoittavan rantanäkymän. Olohuoneen hyllylle halusin Chanel teemaa ja taulu ikonisen Coco Chanelin lausahduksen kanssa sopii siihen täydellisesti.”Pasta love” juliste päätyi ostoskoriin välittömästi, sillä sen leikkisä ilme ja vintage tunnelma purivat minuun täydellisesti. Sen seuraksi valitsin simppelin tekstin ”Bon Appetit”. Pari piristi ihanasti keittiön ilmettä!

Julisteiden avulla saa kotiin helposti persoonallista ilmettä. Itse halusin piristää kodin ilmettä ja kuvat ovat minulle tärkeistä aiheista kuten muodista (ja pastasta..). Julisteet ovat myös ihana lahjaidea läheisille. Yksi julisteista lähti äidille äitienpäivälahjaksi. Ilokseni pääsen jakamaan nyt myös alennuskoodin teille seuraajille Poster Storeen! Koodi ”NELLAMIAMARIE30” antaa -30% alennuksen Poster Storen julisteista (ei koske kehyksiä ja selection tuotteita) 31.5. saakka.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229