Header

Räkmacka, familjekväll/fight, monopol. Bra sammanfattning av en så bra kväll, satt seriöst i nästan 5timmar (!!!!) och spelade, jag kom på en uppgivande andraplats haha, räknade verkligen inte med en så lång speltid, var så sinnes slut i huvudet sista timmen.

Annars har jag bara varit på ett litet möte idag, jobbat, läst en av mina tusen planerade böcker och haft ångest över min framtid. Relativt bra dag, då det känns som att jag kommit en bit på det sistnämnda, i alla fall i planeringen. Så spännande!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ny lila pälsjacka, undangömt lila läppstift som blivit framplockat. Hej höst, fast på vintern.

Likes

Comments

Har tjänat ruskigt många vuxenpoäng ikväll haha. Har tittat på stjärnorna på slottet, framför brasan, med medhavd frukt. Har aldrig egentligen tittat på det programmet förut, men idag var det Morgan Allings dag och har hört så mycket om honom på senaste tiden så va för nyfiken för att inte titta haha. Alltså jag måste läsa hans bok, min bild av honom har verkligen förändrats helt, sån jäkla inspirerande människa på nått sätt!

Imorgon vankas jobb därav en lugn kväll idag. Resten av kvällen ska jag titta på Monica Z, fortsätta titta på utbildningar och kanske läsa lite. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

​hej och god morgon! (Om man kan säga så vid denna tiden haha.) låg verkligen kvar i sängen superlänge idag och kändes så skönt! Sitter nu och käkar den här välarbetade frukosten, tittar på ett avsnitt av historieätarna, och planerar lite inför ikväll. 

Hoppas ni alla får ett bra nyår!

Likes

Comments

Smakprov av bilderna jag och Ellen tog senast. Hon är duktig, jag sitter på en pall som får min rumpa att se aningen deformerad ut.

Knappt en timme kvar, sen är det en dag kvar på detta året. Hur sjukt är inte det? Gott nytt år på er, hoppas nästa år blir lika bra/bättre som/än föregående!

Likes

Comments

och där slog snön ner i backen lagom tills att julen var över. Men det stör mig faktiskt inte, tycker det är superskönt när man är inne och kan dra runt i tjock-strumporna halva dagen, lite mindre roligt när man ska ge sig ut dock, men fint att se på i alla fall!

Träning, jobb, klädfix och städning består denna dagen av, och efter jobbet blir det nog i säng tidigt då jag ska försöka ta mig upp tidigt för att kika på mellandagsrean innan jobbet!

Likes

Comments

// Två julklappar, och en sen innan. Marmor är seriöst min största crush just nu gällande inredning/ detaljer. Sådär lagom mönstrat och snyggt i alla olika färger!

Likes

Comments

Här kommer ett sjukt bra boktips! The maze Runner är namnet och jag dör hur spännande den är. Tog ett tag för mig att väl ta tag att börja läsa den, men nu är jag helt fast. Ett plus är att jag inte sett filmerna än så spänningen håller i sig, samt att läsa den på engelska är ett tips, för att jag helt enkelt tror att det gör den mest rättvisa!


Här under kommer också ett av mina nyårslöften 2016. Är seriöst supertaggad på detta! Hittade listan på Pinterest, och eftersom jag dels gör listor på ca allt hela tiden, och älskar att läsa men aldrig prioriterar det riktigt till 100%, tror jag att detta kan göra susen. Tänk bara att få bocka av varenda ruta åååh, ska göra alla mina nyårslöften såhär ahha!

Likes

Comments

/Min officiella pakethög/Granen(faktiskt inte plast)/Häng innan Kalle Anka.

/Runt middagsbordet ännu en gång/Officiella julbilden på mig och min bror,visar våra true feelings vid jul.

/Jag med ett konstigt avstånd från granen/Tomten kom vid julfirande nummer två/En liten titt på några av julkapparna jag fick (det blev ett julrim där, och även ett här.)

Likes

Comments

årets julafton är här med över och är så jäkla nöjd med hela dagen. Sång, sminkning, mat, Kalle, godis, paketöppning, nagelfix och allmänt chillande har dagen bestått av. Min familj är så jäkla fin, lika fin som årets julklänning och imorgon blir det julfirande med pappas sida, och förhoppningsvis minst lika mycket mat och godis. Länge leve julens ätbara ting.

Likes

Comments