Hejhej

Jag vet inte varför jag kom och tänka på att jag har en blogg, det är ju över två år sedan jag skrev nånting sist. Och såklart så har det hänt en hel del sen dess. Jag har varit ganska ledsen på sista tiden, eller ganska ledsen är nog en underdrift men iallafall. Jag har hunnit bli kär och också hunnit få hjärtat krossat. Det har gått tre månader sen det sistnämnda men jag tror inte att mitt hjärta någonsin kommer läka. Det låter så jävla töntigt men det är svårt att sätta ord på vad jag känner så den beskrivningen får duga just nu.

Jag hoppas att ingen läser det här, eller det vore okej om han skulle göra det för jag vet att han har läst min blogg förut. Hur länge ska jag känna att han är mitt livs kärlek? Mina vänner skrattade när jag sa att han var det och svarade att han bara är min första stora kärlek. Han kan väl vara båda? tänker jag. Och det värsta är att jag skäms över att känna som jag känner. Jag har svårt att prata om mina känslor för jag har alltid känt så mycket, mycket mer än vad andra verkar känna. Men sen så är jag ju högst troligt en högsensetiv person så där har vi förklaringen till det!

Det finns ju iallafall värre platser att vara ledsen på :) tack och lov så var jag ledig fem veckor den här sommaren! Men nu är jag halvt arbetslös fast det känns faktiskt helt okej.

Och såhär söt är jag nu! Tänk va att jag fyller tjugo om bara ett par veckor!! så jävla skrämmande :(

Gillar

Kommentarer

Instagram @nellaaggeskog