Fire dager har gått siden sist post... På tirsdag fikk jeg telefon fra han. Mye ble sagt, diskutert og funnet ut av. Vi vet for eksempel nå at vi begge er realtivt følelsesladde unge mennesker som ikke vet en skit om hvordan verden fungerer. Hadde livet vært som en av episodene i The Kardashians, hadde vi nok klart oss ganske bra.
Oppklaringen er ved sin veis ende, både jeg og han angrer. Jeg krysser fingrene for at det går denne gangen. Det er som en sier: «Alle gode ting er tre».

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det er kun et par dager siden vi slo opp. Rart egentlig, for det føles mer ut som om jeg er på ferie og snart skal hjem til han igjen.
Kvelden i går ble brukt til mye stirring ned i telefonen, i håp om at han skulle komme inn på chatten vår. Ikke så vi nødvendigvis kunne snakke, men så jeg fikk en bekreftelse på at han fortsatt var der... Kvalmen og diaré-følelsen var nok en god blanding av sorg og det faktum at jeg skulle våkne opp med forkjølelse.

Følelsene jeg har akkuratt nå? Tett, lettet, nervøs, forventningsfull.

Likes

Comments

Det er akkurat 24 timer siden jeg hørte ordene som ville forandre hverdagen min...
Jeg skal være helt ærlig og si at det føles ut som om jeg skal kaste opp og har diaré samtidig. Det er som om små filmsnutter går i en loop oppi hodet mitt og gir meg hodepine. Dette er meg 24 timer etter et brudd og jeg har bestemt meg for å vise dere hvordan en skal kommer over det.

Likes

Comments

Jeg har et ordtak... Eller, det er vel bare et ord: Livet.
«Livet» er det perfekte ordet for å beskrive enhver hendelse som skjer. Det er et ord for gratitude og forargelse. Uansett hvilken setting du er i, kan ordet brukes til å beskrive den.

- Katten din har vært sporløst forsvunnet, men du fant den midt i Trondheim by. LIVET!


- Du var klar for å studere og få venner, men Ikea hadde ikke flere senger til hybelen din, du kommer til den nye hybelen og oppdager at det egentlig er en gammel kebabsjappe som serverer spaghetti med gammel tåfis... LIVET!

Det er nok ikke jeg som fant opp ordet og dets betydning, og jeg er ganske sikker på at mange bruker det i en eller annen forfatning. Jeg bare kjeder meg da jeg sitter og titter ut av vinduet til ett av NSB sine tog. Derfor deler jeg dette med dere. For det er ofte jeg tenker over hvor mye mitt 22 år lange liv har forandret seg, og det er nok av ganger der jeg angrer på valgene jeg tok. Men det kan vi ta en annen gang.

Likes

Comments