Uppdaterar aldrig här längre. Skriver allt på min blogg.

Det har hänt mycket sen sist. Vi har förlorat våran älskade Christoffer. Det går inte en dag utan att man tänker på de man förlorat detta år. Eller detta halvåret kanske man ska säga. Alltihop har kommit som en chock. Först Markus och sen Christoffer, två personer som överlevde allt.

Jenny blir allt sämre. Tumörerna sprider sig och hon spenderar större delen i soffan eller sängen. Det känns som att man bara går och väntar på det där samtalet om att det är dags nu. Jag drömmer om det nästan hela tiden och vaknar ofta upp i ren panik.

Mitt i allt som händer så återkommer mina problem i min kropp. Just nu ser det lite luddigt ut vad som kommer hända med mig. Men som tur är får vi hjälp från min gamla läkare på SU, hos den nya på UA och Jennys sköterska på Palliativa. Så allt kommer väldigt fort. Men det kommer gå bra. Vi hoppas på det! 
Sen måste jag försöka leva normalt utöver allt som händer. Det är inte det lättaste ibland. Vissa dagar spyr jag bara på människor, medans nästa dag klarar jag inte av att vara själv. Som tur är har jag väldigt förstående vänner som stöttar mig. Självklart en underbar familj också. Jag tror jag fått tillbaka min pappa igen, men inte helt säker. Vi jobbar lite på det. Det är svårt att hitta tillit till någon som gjort en så ont genom hela ens liv. Men jag försöker, för jag älskar honom.
Jag snäser och väser mot de flesta just nu. Men det är nog bara att ta det med en nypa salt skulle jag tro. MEN det finns en hel del sanning i det jag säger. Så fräser jag så kanske ni ska tänka efter lite ;) Hahaha! 

 

Ne, nu är det dags för mig att åka ner till min älskade Malin och mysa lite innan hennes flyg går i morgon. Hon och hennes familj ska till Thailand! Gottegrisar! 

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Önska mig lycka till i helgen nu!
Får fan inte ner febern med något! Men jag ska nog överleva helgen!
Det som inte dödar det härdar var det nån dum jävel som sa en gång i tiden.
Ska iaf jobba hela helgen. Iof bara dag idag och på söndag.

Ne, nu är jag snart sen! Hörs väl kl. 20 i kväll kanske!

Likes

Comments

Älskade Markus

Över två veckor har det gått sen du försvann ifrån oss. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi aldrig kommer få träffa dig igen. Vi kommer aldrig få se dig skratta med snuset under läppen igen. Det finns ingen att bråka med på jobbet på samma sätt, ingen att skälla på, ingen Markus att kolla på med blinkande ögon och fråga "snäällaaa Markus, får jag gå ut och röka" "Nej det får du inte", innan du hann säga klart meningen var man utanför dörren och ropade "Tack".

Man kan inte längre få en kram av dig, en sån kram bara du kunde ge. Det finns så mycket som du gav hela tiden, som man aldrig kommer att få ge tillbaka.

Markus, du var odödlig. Du var ju den skyddande vakten som inget kunde gå emellan.

Jag vill verkligen skälla på dig och förklara för dig hur jävla dumt det du gjorde var. Så jävla idiotiskt. Men det spelar ingen roll, inget skäll i världen kan någonsin göra så att du kommer tillbaka.

Din begravning är om 1½ vecka. Det går ryckten om att kyrkan kommer vara överfull. Älskade Markus, förstår du hur saknad du är?

Du kommer alltid ha en stor plats i våra hjärtan. Du kommer alltid att vara saknad. 
Nu och för alltid, Markus.  Jag hoppas att du står och vaktar porten nu tills vi andra kommer upp.

Vila i frid Markus Hammarsten
750711 - 090529

Likes

Comments

OMG, glömde ju nämna min fina diskussion jag hade med min styvmammas svägerska. Den handlade om invandrare, rosengård, bergsjön och kronogården. Vi diskuterade framför allt problemen som finns på Kronogården med dessa människor som bombar och bränner bilar osv. Hon tyckte att man skulle köra med pansarvagn genom Kronogården så dom blir rädda, att vi skulle visa att vi också kan. Till saken hör att det är en väldigt liten grupp med människor som faktiskt gör detta som bor där. Sist jag läste så var väl siffran runt 20 (rätta mig gärna om jag har fel), det bor runt 5000 personer på Kronogården. Jag försökte då få henne att tänka lite annorlunda genom att ge henne ett annat scenario: Om 2 personer på hennes dotters skolan hade gjort något dumt, om hon då tyckte att henne dotter skulle bli straffad för detta. Hennes svar blev självklart nej.
Hon tycker alltså att det är helt okej om man kollektivt straffar invandrare, men inte hennes egna. Alltså så tycker hon man ska se skillnad på detta. Såklart förnekade hon detta medans jag förklarade att det var precis hon sa.

Folk tycker jag försvarar invandrare hit och dit. Men nej, det gör jag inte. Inte mer än vad jag försvarar någon annan. Men jag är så trött på att invandrare, homosexuella, feminister och alla andra "grupper" som samhället placerar in i fack. Jag är inte bättre jag, för jag kan kalla folk det mesta. Men i slutfasen så är vi ändå alla människor, med samma rättigheter och skyldigheter. Vi föds, vi utvecklas, vi dör. End of story!

Likes

Comments

Skolavslutning i morgon då! Tänka sig att det redan har gått ett år. Sen har jag visserligen inte varit med hela tiden då jag spelat in lite tv och så. Men det har varit helt underbart faktiskt. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga om skolan. Men jag trivs verkligen toppen där!

I morgon har vi (jag och Bea) BF, FF och KF. Då ska vi sitta och rocka för oss själva *muahaha* Men jag kommer bli lite upprörd om Rickard tar med sig Guitar Hero till Sernert. Då får han lämna kvar kreditkortet hemma så jag och Bea kan åka till Överby och köpa ett eget! Haha! Inte lätt att heta Rickard alltid ;)

Eurovision i helgen också. Självklart måste man se på det. I år skickar vi ju faktiskt en låt som inte inte behöver skämmas över.. :) Hehe! Men jag tycker om vissa andra bidrag också.. kanske t om lite bättre...

XOXO
/ Sandra Dee

Likes

Comments

Det är inte lätt när det är svårt!

Mår rätt bajs just nu, men det behöver vi ju inte säga till någon haha! Jenny ligger på sjukan och har nyligen opererats, hennes tumörer bara växer och växer! Bajs på alltihop! Varför kan dom inte forska fram ett mirakel-piller så hon bara blir frisk? Men, man kanske ska vara glad ändå. För 6 år sen sa dom att hon bara hade 2 år kvar. Men tji fick dom! Men jag vill ha kvar henne i all evighet, inte i en månad, inte i ett år.. Jag vill ju ha med henne genom livet, genom dåliga och underbara tider! Men just nu sitter inte tumörerna så dom är livshotande, men flyttar dom sig lite till så är det kört.

Jag har börjat fundera på vad som hade varit värst. Att inte veta något och hon bara hade dött plötsligt, eller att (som vi gör nu) vi vet om det från början till slut och man kan vänja sig vid tanken. Till o från i 7 år har jag trott att hon ska dö inom det närmaste, jag kan ärligt säga att jag är helt färdig på den fronten. Jag är så jääävla trött så det är sjukt. Så jag vet faktiskt inte vad som är lättast, inget av det är lätt.. Långt ifrån. Men å andra sidan spelar det ingen roll, hon är sjuk vare sig jag vill det eller inte. Jävligt sjukt, döende.

På detta så är jag själv sjuk, nyligen fått min diagnos och försöker acceptera den. Det är inte heller det lättaste, men jag ser på Jenny. Hon har klarat sig i alla tider, och min sjukdom är långt ifrån lika allvarlig som hennes. Lite skavanker på hjärtat och njurar klarar man.

Anders, Anki, Anja, Bea, Fredrica... Tack för att ni orkar! Utan er hade jag aldrig klarat denna sista tiden som varit. Ni anar inte hur underbart det är att bara få vara som vanligt, ha det vanliga snacket trots allt som är och har varit runt mig. Och att ni låter mig få vara ledsen, arg och allt utan att göra en stor sak av det.  Ni är helt underbara! 

 

 

Likes

Comments

Allting rullar på här hemma. Tråkigt att bara vara hemma hela tiden! Blir fan helt tokig! Men till helgen kanske det blir en tur till smauland om jag har tur! Det är aldrig fel att komma ner till goda vänner och softa.

Fan allting känns så jäkla sjukt, hela grejen lixom. Svårt att förklara faktiskt...Men just den där grejen att sig själv på tv:n. Shit, fan det är mig dom pratar om, det är mig det står om. FAN en timmes program om mig! Men man känner sig fan trodd av Stefan och teamet iallafall! Och det är så sjukt underbart efter alla dessa år!

Anja har varit här också, ni fattar inte hur underbart det var att bara få kramas med min underbaring! Saknar henne redan och ser fram emot nästa tripp! Hihi! Kanske drar till Karlstad över en helg eller nåt, det vet man aldrig.

Blir snart en tripp till Helsingborg också! Fan, jag har nog kommit tillbaka! Tittut!

Och föresten B, detta med att jag skulle vara en bitch tycker jag du kan spola ner i toaletten eller nåt! haha

Likes

Comments

Trailern rullar haha! Känns sjukt konstigt att se sig själv på tv:n och att läsa om sig själv. Men jag lovar er, det är värt det! Jag har fått det jag önskat i flera år och tv3 fick det dom ville ha också. Bra deal?

Vill ni läsa mer så får ni gå in på min blogg: www.metrobloggen.se/neerja

Likes

Comments

Ligger i soffan nu, det är snart dags att sova känner jag.

Helgen har varit helt underbar! Eller ja, mest Fredagen! Då var jag och mina babes i Karlstad och kollade på Volbeat (bilderna hittar ni i mappen Volbeat). Så sjukt underbart. Var och såg dem i Helsingborg i somras, den spelningen var än bättre. MEN Volbeat kan inte bli dåliga så denna spelningen var grymt bra den också, saknade lite låtar bara.. Därför den förra var bättre.

Återigen mina underbara små hjärtan! Tack för en underbar födelsedagspresent! Sjuuuuukt underbart att dels få komma iväg med er och bara umgås, slippa fucking vänersborg, slippa folket i vbg. Och sist med absolut inte minst; Får se Volbeat ihop!! Finns bara ett ord; UUUUUDERBART!!!

I morgon ska jag faktiskt ta mig till skolan. Kanske inte klockan halv 9 på morgonen.. Men jag kommer nån lektion iallafall! Så slipper ni sakna mig mer ;) Haha!

 

Likes

Comments

Dagarna flyger verkligen iväg. Just nu finns det ingen rutin i något. Men det går väl snart "över". 
 

 • Hela nästa vecka är typ inbokad också.
 • Måndag; Prov och städning
 • Tisdag; Madde, Stefan och c:o kommer ner. 
 • Onsdag; Lugnt.. :)(Om det inte blir att åka upp till Stockholm redan på Onsdag vill säga)
 • Torsdag; Åker till sthlm
 • Fredag; Åker från Stockholm till Karlstad för att gå på VOLBEAT :D
 • Lördag; Åker till Degerfors
 • Söndag; Åker hem.

Igår var det verkligen fullproppat med aktiviteter. Såklart massa mys med vänner och familj! Kvällen som skulle bli lugn hemma hos Monkan med bara oss äldre kvinnliga kusiner, Rasmus och Anki blev mindre lugn med Moster, alla kusiner förutom 2 + mosters man och da dogz! Men finns det hjärterum så finns det skjärterum :P Haha!

Idag blir det rätt lugnt

 • Leta kort
 • Plugga
 • få väckt Jenny, se om hon ska till stan.
 • Åka och handla lite mys inför ikväll?

Blir väl en lite myskväll hemma om det inte blir massa bråk. Lite trött på detta nu. Men är väl lika bra att inse att vi inte funkar länge ihop under samma tak? Gash! Borde ha lärt mig nu efter snart 3 år (vi hade det iaf bra i 6 månader :P) haha! Ibland är det svårt att älska människor...  Men vi får se hur detta går. Kanske han somnar 10 ikväll och vi slipper bråk. Fast det spelar mig ingen roll, jag blir lika förbannad ändå. Haha! 
Men girlzen skulle till Ida idag och sen Butlers, så kanske hakar på dem och går ut och skakar rumpa haha!

Likes

Comments