update

Hej!
Det var ett tag sedan jag skrev nåt, men här är allt som innan, haha. Ungefär iallafall ;)
Om ca två veckor stämplar jag ut från Vidablick och närmaste 4 åren kommer bestå av studier. Jag tänkte bli färdig lärare i åk 4-6 år 2022! Ett helt nytt kapitel i livet och det är faktiskt ganska skrämmande. Mestadels ekonomiskt då man är sååå van vid att det kommer in en stadig lön varje månad utan att behöva tänka på vart man gör av sina pengar, utan att behöva leva snålt lixom.. Nu väntar en betydligt mindre summa varje månad och ett helt nytt liv.
Jag får tänka att det kommer en bättre lön än en undersköterska när studierna väl är klara så det får väl vara värt det haha!

Hur jag kom in på att jag skulle bli lärare vet jag faktiskt inte. Vaknade en dag och bah "jo men det låter intressant!" Så efter högskoleprovet och MatteB-kursen var färdig så sökte jag. Stod jättelänge att jag inte var behörig att komma in, så tänkte att jag skulle söka till nästa intagning om ett halvår och la undan studietankarna. Men tji fick jag tär jag en dag fick ett mail om att mitt antagningsbesked fann att hämta på antagning.se och där stod det ANTAGEN.
Vadå antagen? Jag var ju inte ens behörig? Men jodå, jag skulle visst bli lärare!
Så nu är jag tjänstledig ett halvår till att börja med, för att riktigt känna av om det är min grej att plugga eller inte ;) Taggad till fingertopparna är jag iallafall!

I övrigt har denna sommaren och semestern varit en av de bättre!
Sommaren har bjudit på nästan FÖR mycket värme, 30 grader varmt nästan varje dag. Allt har torkat ut då det knappt kommit en droppe regn och det har tillochmed varit grillförbud! Så sådär mycket grillat som det ska vara under sommaren har det tyvärr inte blivit. Nu har de dock hävt grillförbudet på egen tomt så nu grillas det för fullt sista delen av sommaren! :)
Förra veckan tog vi en tripp till Bulgarien för avkoppling och "reconect" med varandra efter en tuff period. Vi hade det mysigt och verkligen bra ihop! Dock svinigt mycket turister och de är inte särskilt trevliga människor som bor där. Så förutom en toppenpool och fin strand så var det inte mycket att hänga i granen. Blir inte Bulgarien för oss igen, meeeen nu har vi iallafall testat!

Ska göra en utdate till om sommarens höjdpunkter i ett annat inlägg. Men nu väntar käk! Puss.​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229