Header

LIFESTYLE

Befinner mig i Borås i några dagar nu. Försöker spara så många sömntimmar så gott det går. Pendlingen går helt okej (mina påsar under ögonen skäller ut mig nu), men kände att det var dags att hänga i Borås hos pappa lite. Dessutom får jag ju 2h extra sömn på morgonen.

Anledningen att det varit lite tyst här är för att jag har jobbat torsdag-måndag samt, varit ute torsdagen och lördagen OCH klämt in tentaplugg inför Textil materialläran. Mina påsar under ögonen håller på att bitchslapa mig, så arga är de. I torsdags blev det en utgång med klassen (förlåt mina Snapchat-vänner) och i lördags mötte jag upp min vän för drinkar på Olssons vin - slutade med en salsakväll med hennes kille och några killkollegor på jobbet. Ja, ni förstår att jag inte är helt pigg denna veckan haha.

Ville bara flika in och uppdatera er lite i alla fall. Är i Borås till fredag och jobbar på lördagen. Saknar min Zara family <3

Mina grymma klasskamrater som gjort denna, så cool!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

COLLABORATION

Detta inlägg är ett samarbete med Smimpy och innehåller annonslänkar.

earrings HERE ring HERE

Vi börjar vända mot kallare tider och jag bara älskar att gosa in mig i sköna plagg. Det enda är att det kan bli alldeles för enformigt - mörka färger och lager på lager i all ära, däremot älskar jag det lilla extra. Jag låter oftast mina accessoarer do the talking. Mina örhängen och min ring från Lily and Rose piffar upp mig både när jag gosar in mig i tjocka, fluffiga tröjor eller när partyblåsan ska på. Älskar det!

Ni hittar örhängena HÄR och ringen från Lily and Rose HÄR.

HÄR kommer ni till min butik för att hitta andra godbitar.

Likes

Comments

COLLABORATION, INSPIRATION

Detta inlägg är ett samarbete med Smimpy.

KLICKA HÄR ifall ni vill komma direkt till min butik.

Jag har öppnat min alldeles egna butik genom Smimpy. Känns otroligt kul att få göra detta samarbete med Smimpy och att dessutom få dela detta med er. I min internetshop kommer jag att uppdatera er ständigt med mina favoritplagg, skönhetsprodukter och inredningsprylar. Älskar att allting kommer att vara samlat på ett och samma ställe. Det blir även så mycket lättare för er, att slippa klicka in på olika länkar.

Smimpy är en plattform där jag och några andra godingar på Nouw agerar som återförsäljare. Vi har våra egna butiker där vi kontinuerligt uppdaterar med våra favoritmärken.

Håll utkik då jag kommer att uppdatera butiken flitigt. Jag är så taggad och hoppas att ni är lika taggade!

Happy shopping!

Är du som influencer också sugen på att skapa din egna butik? Klicka dig vidare HÄR.

Likes

Comments

LIFESTYLE, TRAVEL

Hur sjukt. Är så himla taggad över att jag ska få spendera jul och nyår i ASIEN. Med min kärlek dessutom. Bokade biljetterna idag på min kvartsrast i all hast. Den 12 december bär det av. Börjar i Bangkok, Thailand där Oscar bor just nu, sedan drar vi till Lombok och Bali i Indonesien och Kuala Lumpur, Malaysia. Detta är så drömmigt. Är så himla tacksam över att jag fick denna möjligheten att kunna åka iväg så pass länge. Äntligen får jag krama om min älskling - i lite varmare breddgrader dessutom.

ph: unkown

Ni som varit där: tipsa gärna om ställen att besöka, äta, bo... ja, allt ni kommer på <3

Likes

Comments

LIFESTYLE
Stockholm

Ledsen för dålig uppdatering. Har jobbat och kickat igång skolan på riktigt - däremot börjar jag komma in i rutiner igen vilket är skönt.

Senaste nytt? Anlände till Stockholm klockan 21.24 den 9 september, där jag tog mig direkt till Kungsholmen. Och jag var på ett viktigt uppdrag. Fick varken uppdatera eller visa på något sätt att jag är påväg till Stockholm. Hade nämligen avbokat mina planer med min syster om att komma till Stockholm på hennes födelsedag/inflyttningsfest. Men där dök jag upp. Till "The Next Episode" med Dr.Dre och Snoop Dogg - och en påse med Burger King i handen. Viktigt.

Bakisgänget aka. Mona, Hussein och jag, bestämde oss för att satsa på en ätardag. På morgonen köpte vi med oss hem den godaste baguetten jag ätit. Till lunch stack vi till Hermans och åt vegansk buffé. G O D A S T E buffén. Tips tips.

Sedan var det dags att krama de hejdå och ta tåget till Göteborg igen. Hann beta av lite jobb på Zara och plugga på textil materiallära. Livet är härligt med alla dess kontraster. Är så tacksam för allt.

Likes

Comments

COLLABORATION

Detta inlägg är ett samarbete med Carl Edmond.

Boken om Carl Edmond. Denna Carl Edmond. Han vet precis vad som ska göras med tiden. Bokens innehåll, som många av er har frågat efter, är kort och gott: BE BOLD. BE YOU. Det är nu dags att leva livet to the Fullest Deluxe! Blir påmind om det varje gång jag kollar vad klockan är. Det är hög tid att leva livet som jag vill. Alla snygga klockor finns att beställa på www.carledmond.com eller besök deras butik i Åhléns City, Stockholm den 22:e september.

This post is sponsored by carledmond.com

Likes

Comments

YouTube
Neda Sadejou
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

EXAM PERIOD

" Befinner mig i Borås i några dagar nu. Försöker spara så många sömntimmar så gott det går. Pendlingen går helt okej ( mina påsar under ögo…"

TYGMÄSSA

" I tisdags hade vi tygmässa i skolan. Trodde inte att lite tygbitar kunde göra en så glad . Jag och min klasskamrat fick en riktig inspokic…"

get the LILY AND ROSE set in my store

" Detta inlägg är ett samarbete med Smimpy och innehåller annonslänkar. earrings HERE ring HERE Vi börjar vända mot kallare tider och jag ba…"