Du vet det där tolvåringar brukar göra? Du vet när de bleker sönder håret och råkar få det orange för de inte har en aning om vad de gör. Jag har gjort det. Jag ska föreställa en samlad ung vuxen. Jag förväntas välja universitet snart och få ordning på mitt liv. Om någon månad fyller jag 19 och snart går jag ut gymnasiet. Fast ändå så står jag här med sönderblekt hår bara för att spontaniteten råkade ta över. Det är inte ens jämt, har typ några fläckar som är gula och några som är orange. Har aldrig sett så här galen ut och jag är galen. Vet varför det lev så men är ändå sur. Innan hade jag bunt hår med några röda toner så var ju dödsdömt från början, fast jag gjorde det ändå. Ska nog köpa brun hårfärg och hoppas på det bästa. Är bara så sur på mig själv för jag envisades med att färga, ser ut som en tiger och inte på det bra sättet. Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan och jobbade med gymnasiearbetet och på kvällen så blekte jag sönder håret med min syster men det är det. Arbetet ska in på fredag och jag är så grymt stressad. Vi får se hur det blir. Ska skriva liter mer nu och sedan sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vart en sådan bra dag. Egentligen så skulle det vara en stressig dag för jag behövde åka runt så mycket men denna dagen var så skön. Hade bara tre lektioner i skolan idag så jag och en vän bestämde oss för att åka och äta sushi, vilket var ett av de godaste på länge. Den lunchen behövdes även för vi hade inte haft någon som helst tid att träffas på lovet så vi hade lite att snacka om. Berättade även om en fest jag var på under helgen. Var där med min kusin och några av hennes vänner i Hälsingland. Var lite komiskt för jag hade precis kommit ut ur bastun när hon ringde om den så jag bytte om lite snabbt och skyndade mig dit. Var mitt i skogen och så mysigt. Skulle egentligen beskriva det som en fest för barn med en ton av något hårt och kallt. Nästintill som choklad med smak av blod. Hon berättade även om sitt lov och så redovisade vi för varandras verkligheter.


Efter vår lunch så åkte vi tillbaka till skolan, jag hade ett möte angående gymnasiearbetet och hon skulle jobba medsamma sak. Vi både hade även ett informationsmöte om en resa vi ska göra med skolan. Ska åka till Brighton nästa vecka så behövde information. När jag var klar med det stannade jag där en stund och umgicks med några vänner jag knappt sett under ett tag och sedan åkte jag och shoppade med en annan vän. Vi gick runt och shoppade och pratade om lite saker. Det blev bara lite för kort för jag möte min mamma och bestämde mig för att åka med henne hem så jag inte skulle behöva åka kollektivt. Allt som allt var idag en sån där underbart lugn dag då allt gick bra.

Likes

Comments

Jag tänder påord och tänder på ord. Om jag var en orm skulle jag ömsa skin varje dag mistagen är inga jag vill ha kvar. Det känns som allt jag gör är fel eller orättvist. Allt som sker blir till något mer eller så skrivs det ned. Jag vill att du ska skrivas ned men då kommer du bli fel. Du är för fin för att förstöras.

Likes

Comments

När vi går genom korridorerna möts vi endast av färger i vitt, blått och gult. Det är lika kliniskt och sterilt som på ett sjukhus men jag kan ändå inte skaka bort känslan av att vara hemma. Under ett år kommer 20 miljoner människor ha vistas här utan att ha lämnat ett spår. Alla är ett nummer eller ett namn beroende på deras relevans. Detta ställe är så långt man kan komma en gemenskap men jag känner igen mig i varje människa vi möter. Alla är fyllda av förväntningar och glädje för dem är detta inte ett hem det är bara ett obligatorisk stopp tills de når sin tillflyktsort. Vi fortsätter längst korridoren tills vi når din gate och där sitter de, dina vänner. Så fort jag ser dem fylls jag av hat. De sitter  på sina resväskor och poserar för en bild medans någon som ser ut en främling fotograferar dem. Så fort du ser dem skriker du till och springer fram till dem. Jag ler och ökar takten. När jag kommer dit ger främlingen tillbaka kameran till en av de blonda och går sin väg. Ni pratar och skriker, helvete vad jag vill härifrån. 

Likes

Comments

Idag har varit så skön. Vaknade något runt 07.00 och åt frukost med min mor. Var jätte mysigt. Vi drack kaffe och pratade. Brukar aldrig äta frukost med med henne när jag är hemma, våra tider passar inte. När vi ätit frukost så gjorde vi iordning oss och drog till skidbacken. Trots att det var dimmigt hela dagen och blötsnö så var dagen bra. Åkte för det mesta med min bror och vi hade roligt. Nu på kvällen sedan så har jag umgåtts med familjen. Ska ta en dusch och sedan sova.

Likes

Comments

Staden tonade upp sig framför mig och under några timmar var vi där. Mitt i allt även fast vi inte kunde nå något. En timma senare så föll staden tilbaka till dimman igen. Dimman svalde allt levande och kvar fanns bara ett förlorat luftslott. Jag höjde volymen och tittade framåt. Vägen tinade upp sig framför mig och jag viste att snart skulle en till stad komma och försvinna in i dimman.  För ingenting är någonting och allting kommer försvinna. 

Just nu har jag äntligen kommit fram till landet. Det har varit oväder hela dagen men det var okej för jag spenderade all tid i en bil. Det enda jag har gjort har varit att skotta, ätit middag och sedan gjort iordning bastun. Har längtat efter det sedan sommaren. Är så skönt att vara tillbaka. Min plan för kvällen är att basta, se en fim och sova. Ska bli så skönt.

Likes

Comments

Idag har bestått av ingenting. Absolut ingenting. Skulle åka till landet men pga omständigheter blev det inte så. Vilket gjorde så jag slösade bort en hel dag. Något bra som kom från det var att jag städade rummet och tog ett bad. Var så skönt. Använde även masa hårolja och tog en face mask. Älskar verkligen när man har tid att ta tid för sig själv. Speciellt i sånt väder. Det behövs verkligen ibland.

Har även tagit tid för mina serier. Har halkat efter i alla jag ser vilket har lett till att jag uppskattar loven mer än vad jag borde. Bara för att jag får flyga tillbaka till mina alternativa universum. En sak som däremot inte var så rolig var att jag fick höra en grej om helgen. Tydligen så har jag sagt så mycket och gjort allt man inte borde. Har tydligen spillt ut allt som handlar om mig och jag minns inte ens ett enda ord jag sagt. Brukar alltid kunna säga att det kunde var värre men jag vet inte om jag kan det. Kommer säga det men nu vet vissa vem jag är.

Nu däremot så tänker jag baka en kladdkaka och sedan packa det sista. Vi ska åka till landet imorgon istället och jag behöver bli färdig. Sedan så ska jag se en svartvit skräckfilm och komma över mina misstag. För i ärlighetens namn. Det kunde vart värre.

Likes

Comments

Jag var ute igår och kan säga så här, det blev för mycket. En av mina vänner fyllde år så jag och några mer åkte ut för att fira honom. Till en början var allt jätte bra och så trevligt. Vi å middag och gick igenom hela födelsedags grejen. Efter det så drog vi till en bar och tog några glas. Vilket resulterade till att vi drog till en annan och gjorde det samma där. När vi gjort det drog vi till en klubb och det är där mitt minne börjar svika. Innan vi drog dit mötte vi upp min syster som skulle med. Vilket var jätte roligt problemet är bara det att vi triggar igång varandra.

Så dr inne så råkade jag dricka för mycket vilket resulterade i att jag sa fel saker och såg dum ut. Allt som allt blev jag utslängd. Vilket sög. Har aldrig blivit det förut och nu ångrar jag hela kvällen för det tog på min stolthet. Träffade även så många från min klass. Vilket inte är så bra för jag vill inte att de ska se den sidan av mig. När jag sedan blev utslängd drog vi alla hem till en kompis och sov där. Vilket var ganska så trevligt för han hade en sån skön säng och vägen hem blev tre gånger så kortare än vad den skulle vart. Idag däremot så har jag bara mått dåligt. Kom hem till tre tiden och efter det har jag bara legat i sängen. Fast ska försöka göra något produktivt iallafall.

Likes

Comments

Du är anledningen till att din syster höjde självmordsstatistiken. Orden var fyllda med ilska och hela hans väsen behövde anstränga sig för att yttra dem. De hördes som en viskning över kyrkogårdens trots att han skrek. Luften bar på en kyla och solen låg utbredd över det frosttäckta gräset. Det hade blivit vår och livet skulle vara en nystart. Han spottade framför hennes fötter och sedan gick han sin väg. Svordomarna flög ut ur hans mun och han gick med klumpiga steg. Blotta av synen av honom bar på en enda känsla, avsky. Kvinnan däremot hon stod kvar. Hennes ansikte var uttryckslöst och hon rättade till sin klänning. Det var något fridfullt över henne. Mannen anslöt sig till resten av gruppen och inom kort så var allas ögon på kvinnan. Med lätta men bestämda steg anslöt hon sig till gruppen. Hon gick fram och beklagade sorgen trost hon var den som känt den avlidna längst.

Likes

Comments

Du vet när du vaknar med en vision för dagen och sedan så spelar den ut sig precis som man vill? Ja då? Det var min dag. Vakande upp halv sex och trots jag bara fick 5h sömn så var jag utvilad. Jag tog en dusch och sedan så drack jag två koppar kaffe. På tåget mötte jag en vän och vi åkte med varandra i 20 minuter. Var trevligt och jag fick en dos av glädje. Skolan var även helt okej alla mina salar var utbytta så kände mig väldigt vilsen.

När skolan sedan var slut stannade jag i kafeterian och spelade kort med några vänner. Några skulle plugga och en väntade på två andra medans jag och den fjärde ville spela kort. Allt som allt var det trevligt och jag fick träffa två jag inte träffat på ett tag. När jag kände mig klar i skolan så åkte jag hem, min mamma hade bjudit hem en kamrat till henne så behövde åka direkt. Hennes vän åt middag med oss och allt som allt var det trevlig. Personen var trevlig och verkade ha bra tankar. Jag gillade henne. Vi pratade skolpolitik och framtid. Vilket jag inte riktigt gör med alla så det sa ju ändå någonting. För att jag inte har skola imogron så har jag även lov nu så det köns bra. Vet inte vad jag ska göra under lovet men det löser sig. 

Likes

Comments