Hej! Skriver ett jättesent inlägg, men ville höra av mig efter en lång stund. Imorgon är det äntligen penkkis! Jag har väntat på dagen såå länge! Ska bli så roligt att ha penkkisprogram i skolan, sedan få åka tur på en lastbil mitt i stan med flera andra lastbilar och sedan ännu fa på abikryssning! Känns samtidigt bra och så underligt att det faktiskt är vår tur nu, att vi är så gamla. Jag hänger inte alltid riktigt med med tiden, haha.. Hoppas på en bra dag för alla imorgon!

Gonatt!

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Hej! Vill först och främst be om ursäkt för mitt väldigt dåliga bloggandet. Vare sig om jag vill det eller inte så tar läsandet till studentskrivningarna mesta delen av min tid och därför blir bloggandet bara inte av. Jag tänkte nu dela med mig av en lista för 2017 trots att vi snart redan är inne i februari, men bättre sent än aldrig väl.


Vad jag vill uppnå/göra under 2017

- Klara av studentskrivningarna och vara nöjd med resultaten. Det lägsta vitsordet jag skulle villa ha är ett C och det i matematik och engelska. Resten av skrivningarna skulle jag villa hålla på minst M.s nivå.

- Få ett jobb. Skulle villa börja jobba genast efter skrivningarna om inte redan tidigare. Behöver också ett sommarjobb.

- Resa åtminstone en gång.

- Göra en massa roligt med nära och kära. Njuta av livet och spendera tid tillsammans, som till exempel chillkvällar eller annat.

- Vara nöjd med mitt val angående tiden efter gymnasiet, oberoende om det är att börja studera eller att ta ett mellanår.

- Få en studieplats där jag vill ifall jag bestämmer mig för att börja studera genast.

- Kunna slappna av och leva livet. Efter gymnasiet och andra jobbiga perioder och händelser i mitt liv vill jag kunna slappna av och njuta av livet fullt ut och göra saker jag mår bra av, till exempel ha en härlig jobbplats eller träna mig själv i toppskick.


Mål under 2017

- Dricka mera vatten varje dag.

- Träna mera & regelbundet.

- Tänka mera positivt. Med det här menar jag att överlag försöka tänka positivt på saker och ting.

-Inte ge upp så lätt. Ska försöka att inte ge upp så lätt till exempel gällande träning eller något jag vill uppnå eller strävar efter.

- Våga tro på mig själv och inte låta min egen tankegång hindra mig från att göra eller uppnå något. Måst tro på att jag kan och lyckas om jag vill.

- Förstärka mitt självförtroende.

- Kämpa emot min beslutsångest. Jag vill lättare kunna göra val, både stora och små och sedan vara nöjd med dem och inte fundera allt för mycket på alla små val. Vill inte heller efteråt fundera för mycket på om jag gjorde rätt val eller inte.

- Göra bra köp som jag länge kommer att vara nöjd med. Det vill säga köpa sådant jag verkligen vill ha och kommer att använda en längre tid och undvika att köpa klädesplagg att jättedåligt material. Undvika också flera basics plagg, som jag redan har flera av.

- Spara pengar.


Likes

Comments

Har haft en jättebra födelsedag idag! Blev väckt av familjen med härliga presenter och efter det firade jag hela dagen med min kära familj och Jocke. Vi åt god mat och kaka och bara var tillsammans. Njöt så mycket av hela dagen! Nu är jag i Esbo med Jocke och ska snart gå och lägga mig.

Tack ni kära för en härlig dag och fina presenter och tack allihop för alla gratulationer! Puss & kram!

+ presentkort till Stockmann!

Likes

Comments

På måndagen började jag äntligen och träna på gymmet igen. Har länge tänkt börja men det har aldrig blivit av. En dag bestämde jag mig bara för att på måndag måste jag börja. Det kändes faktiskt jättebra att träna.

Har som sagt börjat läsa till studentskrivningarna, vilket inte känns alls lika bra. Så mycket tid går åt till läsandet att det känns som om jag inte har tid till så mycket annat. Dessutom tar läsandet så mycket av min energi. På grund av det och skolan har jag varit så trött den här veckan.

Trots att så mycket tid går ut till läsandet har jag idag hunnit luncha med pappa, gått snabbt i några butiker och imorgon ska jag och söka min beställning från xxl.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Nu är då jullovet slut och skolan börjar igen imorgon. Har ändå haft ett så jättebra och härligt jullov att det inte känns så illa att åka till skolan imorgon. Dessutom har jag endast ungefär fyra veckor skola kvar så det ska jag väl klara av helt bra. Imorgon måst jag tyvärr också börja läsa inför studentskrivningarna..

Hoppas ni har haft ett bra jullov!

Likes

Comments

Har njutit av varje jullovsdag. Har sovit ut varje morgon, tagit det helt lugnt, varit på promenader i vintervädret och trots minusgraderna har jag njutit av det också. På dagarna har jag sett på Skam, som jag har blivi helt fast i och så har jag shoppat lite nya härliga plagg. På mellandagarna var vi också och hälsa på morfar och morbror och så var vi till stugan på samma gång. På nyårsafton var jag på bio med mamma och på kvällen firades nyåret med en lugn och skön spel/chillkväll med Addu hemma hos oss.

Har ännu några dagar kvar av jullovet och de kommer antagligen se ganska likadana ut men det gillar jag!
Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej och ursäkta ännu för mitt dåliga bloggandet. Julen firade vi hemma och den var traditionell och så härlig. Fick njuta av bra sällskap och god mat. Till julklappar fick jag mycket sådant jag önskat och ännu lite mer. Är supernöjd med hela julen och alla julklappar.

Kvällen före julafton

Likes

Comments

Gott nytt år till er alla!
Jag lovar höra av mig mera nästa vecka, har haft så mycket nu på jullovet att jag inte har hunnit eller orkat bloggat något.
Ha det bra!

Likes

Comments

Idag började mitt jullov efter att vi hade julfest i skolan på morgonen. Efter julfesten var jag med Esbo flickorna på kaffe. Roligt att hinna umgås med dem också. Det var skönt att bara sätta oss ner och tala om allt möjligt. .
Sen jag kom hem har jag paketerat julklapparna färdigt, som jag började med redan igår. Det är endast tre, nästan bara två dagar kvar till jul och jag väntar såå! Trots tråkiga vädret har jag härlig julfiilis!

Hoppas ni också har julkänsla!

Likes

Comments

Jocke hade ordnat en överraskningsresa till mig till Stockholm som samtidigt var min julklapp. Jag visste inget i förväg förutom att jag skulle vara borta från torsdag till lördag. På torsdag skulle jag vara i stan kring 15 tiden och då först fick jag veta. Blev så glad när jag hörde att vi skulle till Sverige. Resan var jättelyckad och det var en härlig överraskning.

På fredag gick vi runt omkring i centrum och i gamla stan. Under resan köpte jag ett nagellack, en Hollister huppare, en sminkborste och lite annat smått. Det var så himla mysigt i Stockholm med all julbelysning och dekorationer över allt!

Tack ännu en gång Jocke, det var så härligt!

Likes

Comments