Att veta att han förmodligen aldrig kommer vilja ha mig gör ont. Jag har aldrig känt såhär för någon, men när det väl händer så vill han förmodligen inte ha mig.
Han vet att jag existerar men inte mer än så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag mår så jävla dåligt. Ingen vet om hur jag lever och vad jag står ut med. Jag får höra att jag är ett misstag och att jag är dum i huvudet. Jag är för fan ett barn, jag vet inte varför jag förkännar detta men nått fel måste jag ju ha gjort. Annars skulle det ju inte vara såhär.
Ingen vet om min innre kamp. Ingen vet om min smärta. Ingen vet om mina tankar om mig själv. Ingen tar mig på allvar.
Min kropp är utmattad av stress och sorg.
Men det finns ju alltid någon som har det värre.

Likes

Comments

Jag vet att det nog är lite sent att prata om nyår, det är ju trots allt 7dagar sedan. Men jag läste ett inlägg på facebook som naturskyddsföreningen hade skrivit. Det var ett väldigt bra inlägg som förklarade konsekvenser av att skjuta fyverkerier som att djur blir rädda tex. Sen läste jag komentarerna...
"Finns det bevis på att djuren blir rädda?" Klart som fan det finns, många som har någon erfarenhet av djur kan nog intyga att det är många djur som blir rädda. Givetvis inte alla! Men många.
"Djuren blir ju inte rädda av åska!" Det är ett naturfenomen som vi inte kan styra över. Raketer är en sak som vi kan styra över och påverka. Åska och raketer har också helt olika ljudfrekvenser och ljus skillnader.
"Det går att träna djuren så att dom inte blir rädda!" Djur har helt olika personligheter precis som människor! Det går att träna endel men absolut INTE alla! Men eftersom att du är så duktig så kan väll du träna alla husdjur och även de vilda djuren!? Skulle du vilja träna en ilsken älg? För det finns några hemma hos mig, lite folkilskna bara av alla raketer men det gör väll inget? ��
"Jag har sett massor med djur som inte blir rädda av fyverkerier!" Ja det kanske du har men du har väll fan inte sett alla djuren i skogen eller alla husdjur i landet?!
"Smäll på bara!" idiot utan hjärna �� har inget mer att säga om dig.
"Ta bort djuren istället för raketerna" Herregud jag skäms...

Detta är mina åsikter, och det är självklart att det är okej att tycka annorlunda än mig!
Jag vill även be om ursäkt för eventuella stavnings/gramatiska fel, då jag inte har tid att titta igenom texten nu.
Ha det bra och hoppas att du tyckte att texten var något värt att läsa☺

https://m.facebook.com/naturskyddsforeningen/photos/a.432352676608.212918.133867976608/10153662055746609/?type=3

Likes

Comments

Jag tänkte starta en blogg där jag skriver om mina personliga åsikter kring allt möjligt.
Jag satt och pratade med en person när hon plötsligt sa till mig att jag skulle borde ha en blogg där jag skulle skriva om allt jag har att säga till om.
Hoppas att många vill vara med och läsa vad jag tycker och att ni gillar, kommenterar och delar man blogg 😊👍🏼

Likes

Comments