Villhöver & längtans tjusning

Visst är det så att jag inte är bättre än att vara fånge i konsumtionens mörka gap. Jag drömmer om diverse inköp och tänker att det ena & det andra skulle bli så bra av olika skäl. Jag kan ägna alldeles för mycket tid åt att scrolla fram rätt taklampa eller jämföra priser på ett visst böljande klädesplagg eller något annat fånigt.

Jag är också estetiskt lagd & tycker om att ha det fint & inordning. Inget av det är särskilt beskrivande av hur vi har det just nu, men i dagdrömmeriet har vi både det ena & det andra.

Undrar du vad det är jag suktar så efter?

Jag ska inte hålla dig på halster!

Först ut är en DIY Taklampa till vår loungehörna som så småningom kommer att vara möblerad med vår nuvarande tv-soffa. I loungehörnan ska det finnas utrymme för sånt som inte innefattar skärmar, böcker, spel, skrivande, instrument, magasin & tidningar, plats att bara sitta och titta rakt ut eller umgås utan minsta scrollande.

I vår gråa soffa skulle det finnas kuddar med kuddfodral formgivna av Josef Frank. Eller åtminstone kopior eftersom priset för Josef Frank inte kan beskrivas som småbarnsvänligt även om de är helt underbara & skapar lite färglädje & hemtrevnad.

Jag hade inte heller klagat över att komplettera vår påbörjade servis från Broste Copenhagen i färgen sand.

Ja, ovanstående villhöver-lista är alltså utöver en hörnsoffa till tv-rummet, belysning till alla rum med mera med mera. Men var sak måste ha sin tid, och att vilja ha någonting under lång tid gör att i varje fall jag uppskattar det mer när det väl blir inköpt och utplacerat & inbott. Sen kan jag gå där och njuta av den lilla prylen i evigheters evigheter.

Gillar