Outfits att sukta efter som nybliven tvåbarnsmorsa

Håret i en tofs & träningsbyxor med funktionsjacka är kanske inte det mest fashionabla matchningen jag kan komma på, men det är just nu den bistra sanningen om min stil. På sin höjd sminkar jag till ögonbrynen & har jeans då och då. Kanske är det just bristen på stil som gör att intresset för min framtida garderob har ökat med flera hundra procent. Jag planerar min tvåbarnsmorsamakeover med mängder av inspiration & outfits att stjäla rakt av. Låt oss ta en liten kik på vilka outfits jag ser fram emot att dressa upp mig i så fort tillfälle ges!

Jag längtar efter en vippig kjol i leomönster att matcha med en vanlig T-shirt, bikerjacka & vita sneakers eller med en tjock murrig stickad tröja & converse.

Jag längtar långa skjortklänningar & korta bohoklänningar att matcha med ett tunt brunt läderskärp & en sliten skinnväska jag grävt fram på nån second hand. Till det har jag boots eller kängor som reder höstregn & vinterslask. Gärna lager på lager stickat & bikerjacka för att hålla rätt temperatur när vädret skiftar från morgon till lunch till kväll.

Jag längtar efter att klä mig i längre kjolar med polka dots och i blommiga mönster. Dem kan man ha till svarta vans eller kängor eller sandaler helt beroende på årstid. När det är kallt passar det bäst med strumpbyxor till, & någon varm murrig tröja. Om sommaren räcker det med en T-shirt eller ett linne med tunna band.

& jag längtar efter jeans till bikerjacka eller kimono & kanske slår jag till & köper mig en hatt bara för att, vem vet?


Gillar

Kommentarer