#nouwseptemberchallenge

Som ny bloggare här på nouw passar det särskilt bra med en bloggutmaning som #nouwseptemberchallenge . Vilken rolig tävling & passar gott i tiden eftersom jag vill utveckla mitt kreativa skrivande genom den här nya bloggen. Det ni läsare får ta del av är egentligen livet i all dess vardaglighet & storhet på en & samma gång.


Jag skriver ner om smått & smått, det som är vackert, fult & inget särskilt. Jag dagdrömmer och verklighetsflyr rakt in i vardagen. Tjatar om tandborstning, springer längs grusvägar, bakar och fejar i köket, rotar i loppislådor, drömmer om prunkande trädgårdsrum och ett välkomnande hem, jag skriver om blommiga långklänningar & om funktionsjackor och barnens dregglisar som samsas i tvätthögen som aldrig tar slut trots ett alldeles tydligt veckoschema.


Jag passar på att hälsa er välkomna hit & hoppas ni ska få någon glädje utav inläggen under september månad. Jag ser fram emot att skriva dem, och att läsa andra nouwinlägg de närmsta veckorna just som sensommarenljuset vinkar adjö & höstmörkret slår sig ned i soffan med en stor kopp the & en riktigt bra bok. Kanske är det fler där ute som också vill förgylla den här närmsta krispiga mellantiden? Eller så kanske ni bara vill läsa lite mer om det? Det kan ni göra här.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en stor filt, leta (för mig) nya nouwbloggar & kanske knåpa ihop ett och annat eget inlägg. Kanske gör du detsamma, eller något helt annat. Oavsett så hoppa jag din kväll blir så som du vill. På återseende!

Gillar

Kommentarer