Inspiration för det perfekta skåpet

Det måste ha precis ha rätt mått. Lagom brett och lagom djupt, för det finns inte så mycket marginal på platsen det ska stå på. Snittet och stilen behöver passa in och stå ut lagom mycket. Det ska gå att måla om, eventuellt, och kanske ska det bytas ut knopp. Eller så kan det hänga en krans på, som vissa andra har gjort.

Färgen skulle helst vara matt & vi får se om det blir grått eller svart eller om det vill sig riktigt väl, original. Ja, och så kan det inte kosta skjortan. Priset ska vara rimligt, helst ett riktigt fynd.

Det ska inte vara vitrin har vi kommit fram till, utan snarare som ett högt drängaskåp med en dörr. Inuti bör det finnas hyllor med plats för sällskapsspel, pussel, pyssel och annat som ska finnas nära tillhands för vuxna och barn. Det kommer nog bli ett riktigt krimskramsskåp när jag tänker efter.

Som det där skåpet jag delvis växte upp med. På gården vi bodde, i storhuset, i köket med kökssoffa & långt bord & trasmattor & det stora linneskåpet med plats för allt krimskrams en kan behöva för tre familjer och åtta ungar som kommer och går. Pussel, servetter, glas, sugrör, kaksmulor & bordsdekorationer. Men det skåpet var enormt, och det har vi inte riktigt plats för. Vårt behöver vara nätt fast ändå rejält på nått vis.

Ja, ni hör ju, skattjakten har börjat!

Gillar

Kommentarer

Anna
,

Lycka till vilken underbar skattjakt

NeaLi
NeaLi,

Ja tack! Det är roligt att gå och leta efter något särskilt... bara det inte tar för lång tid att hitta 😉

nouw.com/neali