Försmak av sommarledigheten

Helgen som gick blev en försmak på sommaren som stundar. I fredags tog jag ledigt efter två och begav mig iväg med barnen i vagnen. Vi fikade nere vid sjön, lekte på lekplatsen och åt pizza på uteservering till middag. I lördags skulle lilla Si sova borta, så efter att ha lämnat honom begav vi andra oss ner till sjön och sommarcafeet för att köpa årets första glass. Sen cyklade vi hem och gjorde varsitt i trädgården. Lilla Mi badade i plastpoolen, F kompletteringsbyggde baren och jag gjorde rabarbersaft, rabarberpaj och pillade lite på plantorna i pallkragarna. Till kvällen grillade vi hamburgare med två gäster, satt länge och pratade med en drink och gitarrplink & munspelsjam.


I söndags hämtade vi lilla Si som hade blivit bortskämd hos sin farmor & farfar. Påvägen hem bestämde jag blixtsnabbt att vi inte skulle äta lunch hemma iallafall, så vi åkte till gård som serverar lunch, har djur & lekplats. Det har inte blivit så värst mycket med att äta ute, men med det fina vädret öppnas nya möjligheter som det bara är att ta!

Väl hemma fortsatte vi att mest mingla runt i trädgården, äta rabarberpaj & rester till middag. När barnen sov spelade jag och F kort med tända ljus i baren. Kortspel som vi inte har spelat på år. Som vi nog kommer spela många sommarkvällar.

Gillar

Kommentarer