Februarisvepet

Ett sent februarisvep kommer lastat med vårkänslor! För såhär i slutet på februari börjar det brinna i knutarna om man ska så frön. Vilket jag slutligen har bestämt mig för att göra ändå. Lite tomater, chili, solrosor & annat ska vi nog lyckas få ner i pallkragar även om

min drömmars köksträdgård känns långt borta just nu.

& när vi ändå pratar närodlat kan vi väl nämna REKO-ringar? Ett fantastiskt arrangemang där du genom facebookgrupper beställer produkter, råvaror, livsmedel & annat från lokala producenter som du sedan hämtar på bestämd tid & plats. Det finns både här och där, det är bara att söka ”Rekoringen ’stad’” för att se om det finns där du bor. Vår senaste beställning bestod bland annat av ägg, ärtskott, lokalodlat kravmärkt kött & falukorv, rökta räkor & den allra godaste ostkakan.

Annat som kan vara värt en mening, två eller hundra är podden ”Björn & Navid” som inte längre sänder nya avsnitt, men som ändå är lyssningsvärd. Inte minst nu när ens värld är ganska begränsad & man får hitta nya intryck och input på annat sätt. De tar upp ett existentiellt begrepp per avsnitt och diskuterar det tillsammans. Björn är en otroligt vis man som man kan lära sig mycket av.

När öronen får vila & när ögonen är för trötta för att läsa låter jag dem slötitta på Husdrömmar, Selling sunset eller Dream home makeover.

& en lyssningsvärd artist som jag nyligen har hittat är Moonica Mac

Avslutningsvis, om man vill gå på spa men inte vågar på grund av corona så kan man alltid ta en spadag hemma med långdusch & hemmaansiltsbehandling, hemmafärgade bryn, fransar & hår. Lyx för mindre pengar!

  • Svepen

Gillar

Kommentarer