Ett foto i timmen

Igår var en vanlig ovanlig tisdag & jag tog ett foto i timmen på ett ungefär.

06.00 ganska precis, stod jag på crosstrainern i källaren iklädd pyjamasbyxor och en hålig t-shirt. I lurarna hade jag Framgångspodden med PG Gyllenhammar som gäst.

07.00 Kokade jag havregrynsgröt med päron, kanel, kardemumma, ingefära & gurkmeja men det såg så oaptitligt ut så det fick bli foto på vattenglaset istället.

08.00 satt jag och jobbade i gästhuset. Ändå tryggt med en kalender där det är tydligt vilket år det är just nu, för det har jag ärligt talat lite svårt för att komma ihåg. 2019? 2020? 2021? Vem vet?

09.00 Satte jag mig , lite försenad, i bilen för att göra ett ärende en bit ifrån.

10.00 stod jag och stampade i ett väntrum med munskydd på.

11.00 hade jag nyss svängt inom en av mina favoritbutiker och köpte teer, kryddor & bipollen bland annat. Prick elva nollnoll tog jag lite jobbsamtal på telefon.

12.00 Hade jag precis valt ut lunchbaguetter till mig och en vän. Vi skulle luncha coronasäkert.

13.00 Gick jag och min vän en kall ruskig men efterlängtad promenad. Det var jobb och lite annat som avhandlades i rask takt. Lunchbaguetterna hanns inte med och intogs i bilen påväg hem istället. Här glömde jag ta foto.

14.00 Körde jag bil och vågade inte ta foto men

15.00 Satt jag med tekoppen och arbetsdatorn huttrandes i gästhuset. Kylan från promenaden höll i sig resten av eftermiddagen...

16.00 Tog jag en bensträckare i vårt lilla gästrum.

17.00 Var det kvällsbad med båda barnen. De roade sig med att plaska ner sin mamma som gemensamt litet kvällsprojekt.

18.00 Pärlade vi tillsammans innan läggdags.

19.00 Gjorde jag de sista minutrarna på kvällens yogapass., och det var den sista bilden jag tog. Resten av kvällen hängde jag i soffan med en bok & en kopp te.

Gillar