En julvarning

Jag lyckades värja mig en stund, men det gick inte många dagar innan jag också trillade dit... likt många andra verkar det som.

Att börja planera december & julförberedelser nu är kanske inget jag brukar syssla med. Men när jag läste Bondmorans julförberedelser så insåg jag att det kanske inte är så pjåkigt att planera julförberedelser långt i förväg? Och är det någon gång en har oändligt med julförberedelsetid så måtte det vara som föräldraledig i en pandemi med hårda restriktioner? Nu är dessutom lilla Mi snorig så vi håller oss på mer än armlängds avstånd från allt som har med andra människor att göra. Samtidigt kräver vi alla tre någon form av sysselsättning så idag bläddrade jag i kokböcker och skrev ner det ena och andra matnyttiga planeringstipsen som internet kunde bidra med. Det hela resulterade i en planeringskalender & ett gäng inköpslistor. Så nu har vi julmat, bak, pyssel, pynt & mys att se fram emot hela december. Lite mindre pjåkigt såhär i nästan-karantän-tider.

Ni har kanske redan listat ut det uppenbara. Julen kommer att fullständigt ta över den här vrån. Håll tillgodo eller återkom i januari!

Gillar

Kommentarer