Boktips för mellandagarna & de sista julklapparna

Jag har en lista med böcker och boktips jag fått på olika vis, och här kommer några av dem om ni behöver tips på julhelgsläsning & januariläsning.


Mitt framgångsår av Alexander Pärleros Warg. Jag lyssnar ofta på Framgångspodden och tycker Alexander är bjussig som intervjuare. Det är något mänskligt med honom som märks lite och lite även om han (iallafall för mig) inledningsvis framstod som framgångsjägare i form av pengajägare.


Ett Hållbart Liv - Utgiven av Naturskyddsföreningen. Enbart för min omedvetenhet vad gäller miljö & hållbarhet men önskan om att göra förändringar i vardagen. Den här boken känns i varje fall som en start.


Björn Natthiko Lindeblad - ”Jag kan ha fel.” Björn håller visst ihop med min tonårshjälte Navid Modiri, vilket hade gått mig förbi. Sedan lyssnade jag på Björns sommarprat och intervjuer lite här och där. En otroligt fin person med så mycket visdomar. Hans vägledande meditationer finns på Spotify & vissa saker han talar om där har jag skrivit upp för att minnas.


Nedan kommer ett gäng kokböcker för er som kanske behöver julklappstips. Dessa tror jag är 100% inspirerande.

Därutöver tror jag dessa skönlitterära böckerna nedan är läsvärda. Eller, jag har blivit tipsad om dem och har skrivit upp dem för att någon gång läsa dem.

Okej, en till som jag inte har en aning om hur den hamnade på min lista, men som verkligen skulle kunna vara en mellandagsbok för den som vill aktivera huvudet något.

Det var alla boktips för den här gången!

Gillar