Min midsommar


Glad midsommar!

Min dag började med morgon gym, och fastän jag inte gillar så mycket morgongym så kändes de riktigt skönt den här gången. När jag sedan kom hem vid 11 tiden så gick jag till duschen och chillade tills klockan 14.

När klockan var 14 åt jag lunch med mamma, pappa, Ari, momi och även Tia som kom hem en sväng och sedan tillbaks till jobbet. Vi åt vegeburgare som Ari själv hade lagat och det var faktiskt super gott. Efter det lagade jag mig i ordning och hjälpte även mamma med dukning då vi hade velat vara ute som vi ALLTID har varit, men pga att vinden var så stark så måste vi fixa det här inne istället. Vi försökte få en liten "ute fiilis" så vi lagade tyg vid taket och grenar från skogen över allt. Inte de finaste men helt nöjda är vid med tanke på vad vi hade här hemma och tidsbegränsningen.

Där vid 18 kom sedan famo, fafa och Anton hem till oss och då skålade vi med fördrinkar och sedan började vi äta. Maten var lyckad av Ari (så som alltid), alla var på bra humör och drickor fanns. Vid 22 tiden började folk bli trötta och dra sig till sängs, så som jag lite anat, så jag for sedan till Akke där festen redan var igång. Vi spelade en massa drinking games och skrattade en hel del, riktigt skoj och fastän jag var trött så hölls jag vaken #proud. Nejmen vid 2 tiden var min energi slut så när resten gick vidare så for jag hem och hade min lilla egna efterfest med räkor och vatten :D

Idag har jag mått helt som nothing (förutom tänder ofc :() fastän jag ändå drack en hel del, men jag åt också en massa. Jag har spelat wii med Anton en stund och just så åt vi left overs från gårdagen och nu skall jag bara njuta av min lediga dag för imorgon och HELA nästa vecka förutom söndag har jag jobb... wish me luck ;)

Hoppas ni haft en fin midsommar och ifall inte så hinner ni ännu idag :)

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh så mysigt! 😃
nouw.com/emmaengstrom