Header

Dagens lunch; pannkakor med nyplockade blåbär, vildhallon och några smultron.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lägg märke till mina otroligt passande och diskreta strumpor...

En kappa från Burberry som jag köpte häromdagen. Jag blev kär i den elegant veckade ryggen och fick leta efter rätt storlek i hela Stockholm kändes det som, men efter några frustrerande timmar hittade jag den i Södertälje. Sved lite i plånboken, men värt varenda öre! Modellen på kappan heter Tibberton och är i färgen clay green. På insiden är den fodrad med Burberrys klassiska rutmönster som jag inte kommer ihåg namnet på för tillfället...

Likes

Comments

​Nu har jag och min familj varit och ätit lunch på en restaurang vid Linanäs på ön Ljusterö, där vi har landställe och spenderar en hel del tid under sommarhalvåret.

Likes

Comments

Här kommer några bilder från när jag var i New York på sportlovet. Tyvärr är det ett bra tag sen bilderna är tagna och dessutom är det mobilkamerakvalité. Vi hade olyckligtvis tajmat resan rätt dåligt, min syster blev sjuk under den långa resan dit och blev frisk sista dagen vi var där, så det blev inte så mycket promenader och inte heller mycket shopping. Lovisa, min syster, mådde så dåligt att hon inte kunde ta sig från hotellsängen, så mamma och pappa fick i omgångar turas om att gå på shoppingturer med mig. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar den underbara storstaden. Jag längtar tillbaka till de otroligt vackra och soliga promenaderna i fantastiska Central park, men framför allt saknar jag när jag och pappa gick på frukostjakt på morgnarna när gatorna inte hade hunnit bli fulla med shoppingglada turister eller stressade människor som försöker trycka sig fram genom folkmassorna. New York är en stad jag absolut vill tillbaka till i framtiden, så har du en flygbiljett över är det bara att slå en signal!

Bild från toppen av World Trade Center.

Bilder från Central park och Times Square.

Likes

Comments

Då var man konfirmerad och klar! Den 10 juli konfirmerades jag efter att ha haft en otroligt rolig och minnesvärd tid tillsammans med min konfirmationsgrupp. Under konfirmationstiden så träffade jag många trevliga människor och tillsammans hade vi en väldigt behaglig och underhållande vecka i England, utan en sekunds lugn stund. Vi trotsade det motbjudande blöta och svala vädret, överlevde den äckliga hotellfrukosten, ignorerade knarkparken och de sömnlösa nätterna och hade en riktigt schysst vecka tillsammans! Jag kommer aldrig att glömma den fantastiska resan jag har gjort med er och tillsammans blev vi konfirmerade. Det var helt klart värt varenda sekund det tog och alla de tio gudstjänsterna vi var tvungna att gå på... Nu ska jag njuta av ledigheten resten av sommarlovet, jag har ingenting planerat men jag håller er uppdaterade.

Likes

Comments