VECKA 18

Halloj finaste ni! Hoppas ni haft en fin första vecka av maj; det har definitivt jag haft. Tänkte köra en liten genomgång av denna härliga vecka + bjuda på lite låtar jag lyssnat på under veckan, så vi kör.

Måndag & tisdag

Veckan började med lite festligheter då det var Valborg. Efter en totalt onödig 8h skoldag samlades jag and the squad i affären för att handla kvällens middag och snacks. Måste bara säga att det här med att handla mat är inte vår talang haha. Tar verkligen 10 år då det finns många alternativ och åsikter. Att alla är hungriga gör ju inte saken heller bättre. Well, det slutade med en grilldebut (i vinterjacka); grillspett och blomkål/broccoli gratäng, (SÅ HIMLA GOTT) och massa frukt + lite godis. Vi skrattade oss igenom hela kvällen och hade det bara riktigt kul!

1 maj var en riktigt härlig dag det med. Hade en produktiv förmiddag och tidig eftermiddag och betade av massa punkter på to do listan förrän vi åkte till farmor & farfar för en liten släktmiddag. Mysiga stunder då det var ganska länge sen sist! På kvällen stack jag och mina föräldrar och kollade filmen Game Night på bio. Riktigt rolig komedi med lite action, recommend recommend!

Onsdag & torsdag

Dessa dagar var ganska plain vardagar. Förutom skola hade jag enbart bilskola på onsdagen. På torsdagen blev det lite förberedelser för fredagens program ni strax kan läsa om. Därefter hängde Emilia med hem till mig och hade världens dance party. Lika kul som alltid! <3

Fredag & lördag

Helgen började på absolut bästa sätt. Några i våran årskurs ordnade nämligen ett disco för ett lågstadie här i staden, p.g.a. att samla in pengar för vårat ABI år. Det blev verkligen succé och tycker själv att det är så himla kul att ordna sånhärnt. Från 17-22 höll vi på med förberedelser, själva discot och städning och gud man var trött på kvällen, men så värt det. Barnen verkade också gilla det (lika mycket som jag), så gladare kunde man inte vara!

9,5 h sömn blev det den natten (utmattad?). Lördagen var också riktigt härlig. Bestämde mig för att bara ta det chill under de första timmarna under dagen. Det var riktigt vårigt väder ute så satte mig ute för en smarrig lunch och lite Wahlgrens värld. Tiden bara rann iväg och det var dags att möta upp Emilia i Åbo för att gå på bio för andra gången denna vecka. Love, Simon blev det denna gång. En super fin och viktig film, som fick det att bränna i ögonen av tårar. Kvällen avslutades med MASSOR av skratt och spontan tapas på Di Trevi. Spontant blir ofta bäst!

Denna söndagen lever definitivt inte upp till den resterande veckans standard. BARA massa tråkigt plugg jag måste ta itu med genast efter detta. Prokrastineraren inom mig har definitivt varit vaken!

Ha en superbra söndag, vi hörs!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
hahah shipping u and joel <33 men ett väldigt härligt inlägg igen av favoriten 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
tack vännen! <33
nouw.com/neabergstrom
Emma
,
va lyssnar du för podcaster