Vacay all day!

Hola hola från soliga och varma Mexico! Hur mår ni? Med mig är de finfint. Äntligen har man fått en liten paus från den stressiga vardagen och bara kunna ta det lugnt, eller ja till största del. Lite läxor måste petas in, men inga super stora mängder. Nå jaa, ska väl ändå inte klaga då jag ändå inte behöver sitta hemma i minusgrader!

4 1/2 har spenderats här med familjen och våra familjebekanta på ett riktigt fint hotell. Dagarna ser relativt lika ut: sola, bada, läsa och äta (guacamole och nachos). Klagar dock inte på den sista biten iallafall ;). Har dock redan hunnit bli inlåst på en toa, nästan stigit på en farlig ödla som finns här, bränt sönder hela min kropp och kastat blöta bollar på främmande folk. :) Hur som haver så har jag det jättetrevligt, fastän det kan bli lite väl varmt ibland!

På fredagen före vi åkte iväg blev det en liten dejt med lilla Emilia (who I of course miss very much). Vi åkte efter skolan in till Åbo och åt super delicious middag och gick på bio. Vi kollade Fifty Shades Freed, och fane mig den var bra. Ett riktigt bra avslut! Alla Fifty Shades filmer/böcker är riktigt, riktigt bra enligt mig, så rekommenderar!

Nu i veckan, närmare bestämt onsdagen 14.2. ordnades abibalen för treorna, som vi tvåor jobbat på länge nu! Tyvärr kunde jag ju inte själv delta, men vad jag har sett och hört har det varit en riktigt lyckad tillställning och det är jag riktigt glad över! Efterfesten verkar också ha blivit lyckad, men är definitivt inte avundsjuk på allas mående nu dagen efter, hahah!

Nu är det dags för mig att krypa till kojs, för imorgon bär det av på den första utflykten för denna resa!

Ha det bäst, godnatt! <3

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
Va ha du rikit homma me?😂 ta de lugnt å dra dej tibaks hel! Miss u so much <3
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
Vet du de undrar jag också, but I will try! 😂
nouw.com/neabergstrom