Uttorkad i värmen

Hallå hallå säger en uttorkad liten sjukling. Hur mår ni?

Ligger själv hemma som bäst p.g.a. förkylning vilket inte är så himla nice. Känner att vill vara ute i det fina vädret och bara njuta, men istället har jag enbart kollat Netflix och Youtube hela dagarna långa och försökt låta bli att dö p.g.a hemskt sjuk hals och täppt näsa Vätska har jag knappt fått ner, vilket inte är så positivt, men försöker mitt bästa. Idag är det dock lite bättre så månne jag inte snart är upp på benen igen! Enda bra grejen med att slippa skolan är att man slipper dess dåliga luft. Luftkonditionering är verkligen PISS, så det blir som en värsta bastu inomhus. Usch säger jag bara!

Ute är det som sagt sommarväder deluxe. Seriöst närmare 30 grader flera dagar i rad är ju något väldigt ovanligt för att vara Finland. Nåväl man klagar inte, eller nej det gör man visst. Från "fan vad det är kallt" till "usch vad varmt, tror jag dör" :) Nej, men man får väl försöka att inte klaga. Lite färg har man hunnit få och mysiga middagar med grillat utomhus har man också njutit av!

Något annat trevligt är att det bara är 3 ordentliga skoldagar kvar, aaaah! Sen blir det provvecka och efterlängtat SOMMARLOV. Inte länge kvar nu!

Ska nu försöka få gjort lite plugg nu, trycka i mig lite näring och fortsätta bygga på mitt berg av använda näsdukar.

Puss hej!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
syrebrist deluxe ✋🏼 var snäll och uppskatta luften i ditt hus innan du kommer till skolan! + härligt inlägg som vanligt! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
det ska jag definitivt! och tackkii💛
nouw.com/neabergstrom