THINK OUTSIDE THE BOX

Tjena tjena! Har ni haft det bra? Veckan som gått har varit halvt händelserik. Skolan är ju nog definitivt det som tagit upp mest tid både dag och kväll, och utöver det har jag tränat och försökt trycka in lite läsning och serier men det är ju så svårt när skolan bara trycker på med uppgift efter uppgift, suck!

Nåväl, i torsdags sket jag i skolan och stack iväg till Eerikkilä och kollade på lite fotboll med pappa och farfar. Har inte riktigt koll på vad det var för match, men något med U16 landslagsgrej var det, och då spelade Finland mot Ukraina. Förvånansvärt roligt var det att kolla på matchen, extremt mycket roligare än på tv! Har alltid haft en negativare inställning då det är så tråkigt på tv, men nu har det ändrats lite iallafall!

Nu på lördagen spenderades dagen med "skola". Går tillsammans med 13 andra individer en kurs vid namn Outside the box som handlar om kreativt tänkande, då man träffas 3 gånger. Den enklaste kursen i vårt gymnasium, så man tackar ju inte nej! En av träffarna innebär en endags trip någonstans och i vårt fall Helsingfors.

Första stoppet blev konstmuseet Kiasma, som har utställningar av modern konst som är rejält intressantare än tråkiga tavlor. Vi strosade omkring där i någon timme och tog massa bilder förrän det blev dags för lite lunch.

Tavlan i mitten är sinnessjukt fin i mitt tycke!

Härliga små människor! <3 + en liten ensam paprika bland alla hamburgare.

Andra punkten på agendan var Escape room, en personlig favorit! En riktigt rolig aktivitet som sätter nerver och samarbete på spel haha! Nej men svinkul är det om någonting! Före hemfärden fick vi även någon timme fritid, då jag och Emilia bara gick omkring i staden och njöt! Vi bockade ju såklart av massa "matställen", då vi av någon orsak hela tiden förföljs av mat... Bussresan hem spenderades delvis att kolla en till fotbollsmatch (samma grej som nämndes tidigare) denna gång Finland - Cypern. Denna match spelade min bror i och riktigt duktig var han och övriga spelare, 4-0 vann vi!

Duktiga små pöjkar!

Nästa vecka är full av massa kul program så det taggar vi inför! Nu blir det träning för min del.

Ha en bra söndag kväll! <3

Cred till Emilia, Oliwer och pappa som tagit många av bilderna!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
jaas en härlig dag och ett härligt inlägg igen tjejen! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
kiitos kiitos! <33
nouw.com/neabergstrom