SOMMARPLANER 2018

Som inspiration från ett flertal bloggare och p.g.a. att våren verkligen satt igång och man fått en sån längtan efter sommaren tänkte jag berätta lite om mina sommarplaner. Vill bara fylla hela sommaren med massa roliga planer och skapa massa fina minnen, så här har vi lite grejer som komma skall!

JUNI

Jobba jobba jobba.

Fira Emilias 18-årsdag. Nu är det fina Emilias tur att fylla år och ser verkligen framemot att fira denna speciella dag <3

Fira midsommar med vänner. Hur det firas är väl halvt oklart, men något i samband med Emilias födelsedag blir det antagligen då det är typ samma dag!

Ordna 95-års fest. Detta år fyllde mamma 50 och pappa fyller 45 senare på sommaren, så i slutet av juni ska detta firas med en stor fest. Det blir garanterat en fantastisk kväll med vänner, god mat och kul program.

JULI

Läsa till studentskrivningarna. En av de tråkigare punkterna på sommarens agenda, men även något som måste göras.

Ruisrock 2018. Garanterat en av sommarens höjdpunkter. Förra året var det sååå himla kul, och nu då varenda känd person lägger upp posts från Coachella blir man så hyped inför detta!! 3 dagar av musik, vänner & fest och väldigt lite sömn, kan det bli bättre?

Fira Jenny och Michelles födelsedagar. Ännu fler födelsedagar att fira, men dessa fina vänners födelsedagar ska såklart firas med pompa & ståt! Det blir mycket firande denna sommar men det tackar man inte nej till!

Roadtrips. Om det nu går enligt planerna och mina vänner tar sina körkort kommer det väl bli några roadtrips med musik, skratt och skitsnack! <3 Några destinationer som har högt potential är Korpo och Borgå.

AUGUSTI

Helsingfors med Emilia. Back to school shopping är tanken och samtidigt ska vi väl njuta det absolut mesta före skolan börjar igen. Vi som älskar mat kommer säkert besöka massa ställen och bara äta (så var det förra gången iallafall heheh), men lite matkoma och fina bilder har väl inte skadat någon.

Plugga inför teoriprovet (körkort). Då skolan börjar blir det igen ont om tid för övriga saker, så får börja i tid med detta så jag inte behöver stressläsa och faila provet när det väl ska tas.

ÖVRIGA PLANER

Borgbacken. Älskar nöjesfält så en nöjespark per sommar är ett måste! Tidpunkten är ännu oklar men det ska bli av, punkt!

Dygna. Detta har jag lyckats med för några år sen, men det andra försöket för två år sen gick ju si sådär. Ca 20 timmar hade gått och så somnade jag och Emilia, men nu fan blir det revansch!

För övrigt vill jag bara äta massa god mat, njuta av sommaren med nära och kära och lyssna på asbra musik. Skulle jättegärna också få in någon resa någonstans och åka båt, men vi får se med dessa saker! :)

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
fest och mycke mat låter super! 12/10 tjejen! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
hihih jaa and thank u<33
nouw.com/neabergstrom
malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som en bra sommar! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl