Lemoner & demoner

Hej hallå! Jag kan inte förstå att det idag är 30:e januari. Det har fan redan gått en månad av 2018, och inget har man ju typ åstadkommit heller. Suck alltså. Januari har varit månaden av prokrastinering och slöande, och det var inte precis hur jag ville att detta året skulle börja, men men vad gör man. Det får helt enkelt bli nya tag i februari.

En ny provvecka har precis börjat, och har själv mitt sista prov som kräver läsning imorgon, vilket är super skönt. Provläsningen går dock inte så bra. Hittar bara massa annat att göra istället, till exempel så började jag se på Game of Thrones. Verkar som att varenda kotte gillar serien, så ska ge den ett försök iallafall! (Om det är bra så tvingar jag dig att se på det Emilia!!!!!!)

Har också haft smått panik över den somriga delen i min garderob som inte existerar... Om mindre en två veckor så bär det av till varmare väder, och har inga kläder! Har rensat ut ALLT somrigt, så har stup i kvarten beställt grejer från nätet i hopp om att det ska passa och det har gått lite si sådär.

Något som snurrat mycket i huvudet är mitt eget och mina närståendes välmående. Känns bara inte bra alls att det ska finnas så mycket dåliga faktorer som kan påverka hur man mår så enormt mycket. Tycker själv att det är viktigt att prata med någon om det finns saker som tynger ner/får en att inte må bra. För min del kändes situationen iallafall lite mindre jobbig, fastän det fanns en rädsla för att låta någon "se in i ens huvud"!

Nej fan, nu måste jag börja öva på prov. Avslutar med några favoritlåtar från januari, för att ljusa upp stämningen lite grann! Ha det gött! :)

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
Klönt du kommet inteeeee att få mej att se på de !!! Lovarrrr
nouw.com/emiliajjohannaa