NU ÄR DET GÖTT

Hej fina ni! Hoppas ni har det bra, med mig är det finfint. Känner verkligen att våren nu är här på riktigt. Snön har smält och de lutar mot snäppet varmare grader. Solen stack fram en stund idag, men månne den inte snart hålls framme lite längre. :) Är verkligen i världens vår/sommar mode. Vill bara njuta, ha kul och komma igång efter denna mörka piss vinter och nu är det fan inte länge kvar till sommarlovet heller, tagga tagga tagga!

Idag avklarades sista provet (matte) för denna provvecka. Det gick ganska så skit kan vi säga, men äsch lever med tanken att man kan alltid höja vitsordet vid behov. Utöver det har jag haft en super mysig dag. Efter en lektion matte på eftermiddagen traskade jag och Emilia till frissan då hon skulle klippa sig och därefter bar det av hem till mig. Vi hade en liten karelskpirog + vindruvor dejt och pratade bara massa skit och hade allmänt jättemysigt. En liten omgång Menolippu hann vi också med (mitt FAVORIT bordspel). Lite planer inför sommaren och våren diskuterades också och känner mig bara så taggad för att GÖRA saker. Orkar inte längre bara ligga framför datorn med avsnitt som snurrar på. Känner mig så icke produktiv och omotiverad till allt då. Nej nu är det dags för en fresh start då våren äntligen är kommen. Nu siktar vi på att get back on track med allt som gått downhill under vintern!

Imorgon börjar jag även bilskolan. Känner mig lite nervös men mest taggad. Har övningskört lite grann med pappa och tycker det är kul, men gud vad mycket det är att tänka på. Nåjaa lets börja med teorin före alla andra behöver akta sig i trafiken då jag "susar fram" (läs krockar, åker ner i diken/stolpar, får kärringstopp).

Slutligen måste jag verkligen HISSA Hov1 nya album Gudarna på Västerbron. Alla låtarna är så jävla bra och får mig på så bra humör på olika sätt. Favoriterna på albumet är nog OMG, Hon dansar vidare i livet och Född i juni, men alla låtar är verkligen asbra! Detta är definitivt något som spelat on repeat detta veckoslut, så in och lyssna!

Ha det bra, puss hej!

Vårfiilis deluxe, ännu en bild som jag så lovligt stjäl av Emilia (tack vännen ;) <3), och hur det troligen kommer se ut då jag parkerar...

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
ojojoj vännen 10 av 10 igen å fan SÅÅ FUCKIN' TAGAAAAAD för sommar <33
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
jamen eller hur!!!! dör typ av excitment!! <33
nouw.com/neabergstrom