MIDSOMMAR 2018

Hej hallå och lite försenat glad midsommar också!

Midsommarafton spenderades hos bästa Sofia. Vi hade en liten sleepover (med ytterst lite sömn), åt MÄNGDER av mat, spelade spel, hade dance party och skrattade oss igenom natten.

På menyn fanns det plockmat av alla de slag, både lite typisk midsommar mat som bl.a. potatissallad (ÄLSKAR) och lite olika snacks. Super gott verkligen! Dock fick vi matkoma minst 4 gånger under kvällen/natten, men det var det värt! ;)

Vi bestämde oss också för att ta ett litet kvällsdopp och även för min del det första doppet för i år. Svinkallt var det ända tills man faktiskt kom i, men hur som helst slutade det nog med att man stod och huttrade sönder på stranden. Yllesockorna drogs genast på då vi kom hem!

Vid soluppgång bar det av på en liten promenad. Väldigt harmoniskt och mysigt att bara gå omkring då hela övriga världen sover. Vid ca 04:30 gick vi slutligen och la oss, alltså blev det en kort natt då lördagens program redan satte igång kl. 12:00.

På midsommardagen fyllde finaste, bästa vännen Emilia 18 år!!! Ännu ett STORT grattis till älskade dig! Denna lilla människa förgyller mina dagar med så mycket skratt och kärlek!  Love you girl! <3

Jag och Michelle fixade en liten Mexican themed middag (??) med bland annat nachos och mojitos + lite tequila för födelsedagsbarnet. Riktigt god mat om jag får säga det själv, vilket oväntat nog betyder... matkoma. Lite mat, musik, skratt och kubb sitter aldrig fel, så tycker själv att det blev lyckat!

Stackars Michelle fick städa upp majoriteten själv då jag somnade på golvet efter allt för lite sömn från förra natten. Söndagen blev också extremt seg då jag knappt kunde hålla ögonen uppe, men det är det väl värt!

Traditionen har de flesta år varit att åka till stugan och fira med släkten, men p.g.a. jobb kunde iallafall inte jag åka i år så annat program fick ersätta detta! Riktigt härlig midsommar var det fastän förändringarna!

Hoppas ni också hade en bra midsommar, puss hej!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
men tack ännu en gång gulle! 💛 + härligt härligt inlägg igen!
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,