KVÄLLSDOPP & NEW HAIR

Hejs svejs på er! Hoppas ni haft en bra vecka.

I vanlig ordning har träning och övande inför studentskrivningar varit prioriteringar under veckan för min del. Dagarna känns något enformiga, så har verkligen försökt klämma in mer roliga punkter för att mixa upp det lite.

Har hängt med Emilia en del. I onsdags tog vi en härlig roadtrip till Korpo och åt middag på Buffalo. På hemvägen tog vi ett litet stopp i favoritstället Nagu, åt lite glass och bara strosade runt. Att bara få prata och spela musik på full volym och sjunga med tackar man inte nej till. Vi avslutade med ett litet kvällsdopp i avsvalkande vatten. Supermys! <3

Igår spenderades vi kvällen med ett biobesök. Ocean's 8 hette filmen vi såg. Absolut en film i min smak, rekommenderas varmt! Konstigt nog kände jag mig ytterst inspirerad då eftertexterna rullade igång!

Fredagen började med ett besök hos frisören. Ganska mycket klipptes av och är riktigt nöjd. Känns så fräscht och lätt med kort hår. Kunde kanske tänka mig att klippa det ännu snäppet kortare nästa gång...

Senare tog jag och Sofia ett kvällsdopp i havet, som slutade med att vi simmade av och an mellan två stränder. Tror sträckan är omkring 1 km, så det blev en liten mini workout sådär på kvällskvisten.

Avslutningsvis har jag sträck kollat Orange Is The New Black under kvällarna om det blivit tid över. Har bara kollat 2 säsonger, men än så länge gillas det!

Ha en toppen söndag, vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
jaaaaa 💛💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,