IT'S A WRAP

Hej finaste ni!

Idag är en lite ledsam dag för min del, det var nämligen dags för den sista arbetsdagen för Film as a summer job. Känner mig verkligen tom när jag sitter och skriver detta. Denna månad har varit så OTROLIGT fantastisk och har verkligen stormtrivts med människorna jag fått lära känna.

Förra veckan bestod enbart av redigering med massa fånigheter och skratt däremellan. Igår och idag finslipades videon och en kortare version på 30 sekunder gjordes. Idag bjöd Oliwer oss även på lite lunch av högre kvalitet än vi själva lyckats åstadkomma under veckorna. Vi hade också fixat en liten present till vår härliga handledare Filip som verkade uppskattas och han själv höll ett litet spontant tal för oss. En och annan tår fälldes i rummet och där ser man verkligen hur grym denna månad varit.

Dagen slutade med världens kramkalas och hade själv ingen lust att lämna kontoret. Då datorlocket smälldes ner kändes det verkligen som ett tomrum bildades inombords. Det är på något sätt inte meningen att detta ska ta slut än, men all things must come to an end I guess. Detta kanske låter dramatiskt, men är till 100 % sanning.

Kommer ihåg att jag tvekade länge över att ens söka till detta jobb och är definitivt glad att jag tog mig själv i kragen och satte mig framför datorn och skrev en arbetsansökan. Vill verkligen tacka alla mina fina jobbkamrater för att ni gjort detta till en oförglömlig månad och skulle gladeligen jobba med er igen om jag så fick chansen. <3

All creds till Oliwer som tagit bilderna.

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
ååh börjar ju fan gråta igen :'(( men härligt inlägg tjejen!
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
aa nära till gråt typ varje gång man ens tänker på saken 😟(!! but thank u❣️
nouw.com/neabergstrom