I VÄNTAN PÅ HÖSTEN

Hejsan svejsan allihopa!

För att vara helt ärlig börjar jag få lite nog av denna värme och dessa enformiga dagar nu. Bara tanken på hösten och en ny start ger mig så mycket energi och positiva känslor. Tänkte att jag i denna veva kunde lista några grejer som jag ser lite extra fram emot med årstidsbytet.

RUTINER

Oh alltså denna tjej lever för rutiner och inom organiserings området. Att ha ett tydligt schema över skola, träning, fritid m.m. ger en sådan tillfredsställelse och motivation att simpelt get shit done. Blev lite extra pepp på detta då jag fick hem min nya kalender igår; ett måste för mig. Behöver skriva ner allting och ha det visuellt framför mig för att funktionera. Kontrollfreak eller?

REGNET OCH MÖRKRET

Detta låter som rena himmelriket efter ca 30 graders värme och gassande sol. Så sjukt mysigt med regn och lite ruskigare, stormigare väder, att bara kunna sitta hemma och mysa till med snacks och en bra film eller bok. Att somna till regn är även något som gillas starkt.

MODE

Kanske låter lite klyschigt, men låt en tjej älska stickade tröjor, halsdukar, tjocka hoodies och härliga toner av brunt, oranget, rött och svart. Flera lager av kläder låter perfekt i kontrast till nu när man knappt kan ha på sig en bit tyg utan att svettas ihjäl.

MIN 18-ÅRS DAG

I oktober "smäller det"!!! Nej men skämt åsido så längtar jag enbart p.g.a. att få ta körkort och för att inte vara den enda i kompiskretsen som är en bebis. (okej det kommer jag var ändå) Klubbar och alkohol bryr jag mig fan i egentligen då det inte riktigt är största intresset, men kanske får äran att vara chaufför under någon kväll ;)

ATT SLIPPA LAGA MAT

En annan aspekt jag börjar känna mig färdig med. Måltidernas kvalitet och mångsidighet är nämligen inte på särskilt hög nivå för tillfället. Lagren av fantasi och ork är tömda, så skolmaten låter inte totalt motbjudande då den bara finns där serverad på ett silverfat (metallbunke) och väntar på en.

Känner också ett väldigt sug av att åka utomlands, så en kort liten trip på några dagar någonstans skulle inte sitta fel. Får se om jag kan övertala någon heheh ;)

Berätta gärna om ni har några höstplaner, väldigt inspirerande att läsa! :)

Gillar

Kommentarer

Ansu
,
hur ser din kalender ut
neabergstrom
neabergstrom,
kalendern är köpt från popflexactive.com
nouw.com/neabergstrom
emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
härligt härligt! + lovar att det smäller till ordentligt i oktober 👅
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
Ansu
,
Dålig uppdatering
neabergstrom
neabergstrom,
ja nu är det tyvärr så, men det finns inte så mycket att göra åt saken! jag har mina orsaker till det och mer än så har jag inte att säga för tillfället
nouw.com/neabergstrom
Zarha
,
när ska du börja blogga igen
Anno
,
Ska du börja blogga snart igen