Hem ljuva hem

Hej på er fina ni! Hoppas ni haft ett riktigt bra sportlov. Idag kom jag hem från Mexico och låt mig bara säga: DENNA KYLA ÄR FÖRFÄRLIG! Fryser röven av mig efter 2 sekunder utomhus, nej usch alltså! Saknar nog värmen, men annars är det riktigt skönt att vara hemma igen!

Hur som helst, utflykten vi gjorde var till en äventyrspark eller vad man ska kalla det. Där kunde man åka zipline och köra rally med någon form av fyrhjuling i djungeln, simma och paddla i grottor m.m. Riktigt rolig dag var det! Förutom detta bestod resten av resan av att chilla i solstolen och poolen och försöka undvika att bli sjuk då hälften av gänget blev sjuka där! (börjar känna symtom på sjukligheter vilket icke är bra) En riktigt trevlig resa i allmänhet, men åker gärna nästa gång till ett nytt land då vi nu varit 4 gånger i Mexico!

Idag har varit en riktigt lång dag då vi bara rest. Har varit vaken över 24h och sovit ca 1 timme under denna tid, såå hjärnan funkar inte riktigt. Gick faktiskt till skolan för att gå på en lektion, men det blev inte till så mycket då jag bara skrattade p.g.a. trötthet hela lektionen. Det var också väldigt nice att se alla vännerna igen <3 Nu hoppas jag att rutinerna snabbt kommer tillbaka so we can go back to the normal vardag!

Vill avsluta med lite musik jag lyssnat på nu non-stop under denna resa, så mycket bra musik alltså! Hov1, Dua Lipa och Bazzi är de artister jag lyssnat mest på och jäklar vad bra alla är alltså! MASSA sköna låtar erbjuder jag er här nedan!

Ni ska nu ha det så bra, så hörs vi snart! Buenas noches!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
So nice having u back <33
nouw.com/emiliajjohannaa