Hard work pays off??

Halloj på er!

Ett litet tag sen sist, men så blir det när man sitter med näsan i massa skolböcker dygnet runt. Har verkligen slitit den senaste veckan med provläsningen och tömt alla energilager, men lever i hopp om att detta hårda arbete ska synas på provvitsorden.. Man hoppas ju innerligt att det blir så för annars har man ju slösat massa fina sommardagar med att sitta framför en skärm som en död fisk eller något! 4/7 prov har jag bockat av så nu är det verkligen bara slutspurten kvar.

Har ändå på något vänster hunnit träffa Sofia och Linus och bara pratat. Jättehärligt egentligen att bara spendera kvällarna med att diskutera allt mellan himmel och jord. Dock är det så otroligt mycket mygg om kvällarna så myggbiten är man, men det är det värt!

Lite planer inför kommande har också gjorts. Såklart ska det iallafall halvt firas att skolan i stort sett är avklarad för detta läsår, denna gång med en sväng till Borgbacken med tjejerna! Superduper kul säger jag! :)

Ber om ursäkt för lite mindre content (??) för stunden då tiden är knapp, men snart hörni!

Men nu godnatt på er så hörs vi snart! <3

Musik är nog nästan det enda jag kan bjuda på i bildväg, så det får det bli denna gång! Några tunes som spelat i hörlurarna under veckans gång, enjoy!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
feel u on the provläsning! men kämpa på tjejen snart är de slut! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
kämpa på du med hördu!💛
nouw.com/neabergstrom