Grattis Sofia! <3

Hej hallå! Denna söndagen har spenderats med en av mina absoluta favorit personer, nämligen mina fina vän Sofia (som basically är som en syster till mig). Kan inte beskriva i ord vilken fantastisk människa detta är, så himla guldvärd alltså! Massor av kramar och gratulationer till dig finis, love you girl! <3

Vi firade hennes födelsedag fastän hon fyllde år för ca 2 månader sen, men med olika scheman har det varit svårt att få en tid att passa så det fick bli så långt i efterskott. Anyways bjöd henne på lite söndagsbrumch med mängder av god mat. Riktigt smarrigt var det efter massa stök i köket!

Mot kvällen blev det biotimee! Vi laddade upp med plocksallad (det här med underliga bio snacks är lite av en konstig vana för min del) och godis, och kollade på filmen Midnight Sun. En riktigt mysig och bra film, ganska lik Everything, Everything och The Fault in Our Stars. I slutet satt både Sofia och jag och stor bölade efter många försök att hålla tårarna inombords. Man kan ju inte heller klaga på Patrick Schwarzeneggers looks så att... heheh. ;)

Efter bion blev det världens träningspass då vi sprang för fulla livet till bussen som vi trodde gick 20:20, men som tydligen gick först 20:55. Gud när man aldrig kan kolla upp sådant här i förväg, suck alltså. Gjorde dock egentligen inget då mer tid bara fick spenderas med Sofia! :)

Även detta har varit en så himla dag bra! Jättekul att få hänga med Sofia då jag inte ser henne så ofta, och grattis ännu en gång. Hoppas du fick en lika kul dag som lilla jag! <3

Nu ska det läsas lite bok för min del, och sen är det lights out. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
låter som en riktigt mysig dag och ett härligt inlägg igen av fina dej! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,