Goals 2018

Hej fina ni! Några år tillbaka har jag alltid i början av året gjort någon form av bucket list/lista på mål för det kommande året. Får verkligen en motivations boost då jag kan lägga upp saker visuellt eller göra listor av olika slag. Jag tänkte därför att jag i detta inlägg kunde dela med mig av några mål/grejer jag vill göra 2018! Jag kan säga också att detta är inte saker jag känner mig tvungen att uppnå, alltså inga löften, utan mer grejer jag vill sträva efter att göra! Kanske även ni inspireras till att sätta upp mål för er själv! :)

1. Leva hälsosamt. Här har vi ju typ den mest basic grejen man kan tänka sig, I know! Det är ändå något jag värderar i livet, så tillräcklig sömn, äta hälsosamt och motionera regelbundet är saker jag vill göra. För mig innebär att leva hälsosamt också att man t.ex. unnar sig något gott nu och då. Både kropp och själ ska behandlas väl!

2. Ta körkort. Detta har jag banne mig väntat på såå länge nu! Fyller 18 i oktober så det är ännu ett tag tills jag kan ta mitt körkort, men väntar spänt och hoppas att jag slipper igenom på första försöket!

3. Tatuera mig. Har en tid tillbaka varit väldigt sugen på att skaffa en tatuering, och bestämde mig att vänta tills jag är 18 så jag är 100% säker att jag verkligen vill det, och för tillfället vill jag definitivt göra det. Enda problemet är att jag inte riktigt vet exakt vad jag vill ha, men något litet till att börja med iallafall!

4. RUISROCK! Den festivalen alltså!!! Det absolut roligaste jag gjorde förra sommaren, kanske under hela året, så att fara dit i år igen med mina vänner är en SJÄLVKLARHET! Stämningen, musiken, allting är fantastiskt! Idag släpptes också en hel drös artister som kommer att komma dit, och gud vad taggade vi blev!!!

5. Läsa mera böcker. Då jag var yngre läste jag massor, men med åren har jag tappat det allt mer. Vill verkligen försöka läsa fler böcker i år, och försöka spendera mindre tid framför skärmar, men kan säga att det är definitivt en utmaning! Mer specifikt har jag tänkt mig att jag skall läsa Harry Potter-böckerna. ÄLSKAR filmerna, och böckerna kommer säkert vara precis lika bra!

6. Byta till fullständigt växtbaserad kost. Många som läser detta vet säkert att jag är vegetarian (lakto-ovo-vegetarian), och det är ett riktigt bra val jag gjort. Tanken har alltid varit att någon gång bli vegan, och känner att i år är året. Då har jag ändå ätit största delen växtbaserat ett tag, så då känns det inte alltför okänt. Några mindre problem har uppstått, så vi ska se när jag känner att det är rätt tillfälle att övergå till fullständigt växtbaserad kost!

7. Prova på någon form av boxning. Boxning är något som verkar hur kul som helst. Känns också som ett perfekt sätt att få ut sina aggressioner (såna kan det ibland finnas lite väl mycket av). För tillfället är det min käre bror som får fungera som boxningssäck eller motsvarande, så kände att i år kanske det var dags att utöka förrådet av objekt jag kan slå och sparka på! :)

8. Jobba på mitt eget psykiska välmående. Som troligen många andra, har även jag mina osäkerheter och saker som inte får mig att må toppen. Detta året vill jag verkligen försöka att jobba på att bl.a. att bli snällare mot mig själv och hantera stress på ett bättre sätt. Mot slutet av förra året började det gå downhill, så nu ska psykiskt välmående prioriteras!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
Jaaa tagga ruissrock!!!!!!!
nouw.com/emiliajjohannaa