FREDAG!

Hej hallå! Provveckan är i full gång, men det har faktiskt inte varit så stressigt alls. Två av fyra prov är redan avklarade och provläsandet för de resterande går riktigt bra! Idag har varit en riktigt super dag. Har varit riktigt produktiv idag, vilket jag älskar. Känns så himla bra inombords då man får saker gjort och det faktiskt inte känns så jobbigt att göra dem!

Vaknade som vanligt klockan 7 och var inte ett dugg trött (halleluja), och stack till skolan för att skriva filosofiprov. Därefter kom jag genast hem, tog en liten paus och scrollade igenom ny musik före jag började läsa på biologiprovet. När klockan var 14 körde jag ett riktigt bra träningspass. Hoppade direkt i duschen efteråt, och sedan bar det av mot bussen för att möta upp Emilia. (någonstans här emellan lyckades jag också kolla klart säsong 5 av New Girl)

Vi spenderade eftermiddagen/kvällen med att strosa omkring i Hansa. Ingen shopping blev det för någon av oss, då det var så mycket folk där. För engångsskull behövde inte plånboken lida fastän det var mycket rea. Det enda som spenderades pengar på vara mat (surprise, surprise). Klockan 20:00 blev det dags för bio. Vi var och kollade på A Bad Moms Christmas, och den var riktigt bra enligt mig (bättre än ettan). Rekommenderar!

Nu sitter jag hemma och är trött som bara vad, så det blir nog bara att sova för min del! Ni ska också ha ett riktigt bra veckoslut! Gonatt! <3

Har lyssnat på denna låt non-stop! Hade verkligen glömt bort hur bra Seinabo Sey är!

Gillar

Kommentarer