Faan också

Hej hej! Länge sen sist igen... blir typ irriterad när jag inte lyckas skriva här regelbundet, för det är verkligen något jag gillar, men för tillfället får jag inte alls ihop det. Det är så mycket annat på gång så bloggen ett inte prio 1 (fastän det inte tar överdrivet länge att skriva ett inlägg). Känner också att har lite brist på saker att skriva om såå därför blir det väl också lite tomt. När inte resten av livet heller är riktigt i balans blir det också svårt för mig att uppdatera då man enbart tänker kritiskt på allt man gör...

Nåjaa, för tillfället är det rena helvetet i skolan, blir typ förbannad varje dag över hur mycket man ska göra och därav en orsak till brist på content här. Att sitta 8h i skolan och sen komma hem och fortsätta med skolarbeten, nej fy säger jag. Känns helt som om jag skrivit om detta tidigare, men då får det vara så.

Förutom skola har jag typ försökt spendera tid med mina vänner. Det blev terapishopping med Emilia på fredagen, och köpte bl.a. en röd jeansjacka and let me tell you: I am in love with it! Ser så framemot att bära den i vår! I söndags träffade jag Sofia för första gången på länge vilket var riktigt mysigt. Mycket att diskutera verkligen! Sent grattande på födelsedagen blev det också då jag är sämst på att fixa presenter i tid, men men vad gör man!

En annan av de mer uppiggande händelserna på senaste är att på påsken bär det av ut i världen igen. Mamma fyller 50 så det firas med en liten trip till Schweiz! Är så taggad, behöver verkligen slippa bort från skolan och all stress om det så bara är en kort stund.

Ha nu en trevlig måndag kväll och fortsatt vecka, vi hörs!

Jaa galen blir man ju då man spenderar tid i skolan, och en muffins tackar man ju aldrig nej till! (hahah wtf jag gillar inte ens muffins??)

En "lysande" bild från Mexico resan! ;)

Älskade små vänner! <3

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
du får gärna packa ner mej i din gröna resväska (Schweiz är ett riktigt trevligt land) 😋 men håller helt med!
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
ska se om jag lyckas få lite plats i någå hörn där! 👌🏼
nouw.com/neabergstrom