EN HÄRLIG ONSDAG

Hej fina ni!

Igår hade jag väldigt härlig dag. Kändes som en trevlig start på resten av sommarlovet nu efter att jobbet tog slut.

Började dagen med att gå på manikyr kl. 9:00 för att fixa naglarna. Bestämde mig för att köra på röda, granna naglar Ruisrock veckoslutet till ära. En liten färgklick skadar ju inte då det är festival!

Därefter försökte jag döda tid genom att göra något vettigt, men det gick ju lite sisådär. Tanken var att jag skulle skriva ett blogginlägg om mamma och pappas födelsedagsfest som var förra helgen, men saknade en hel del bilder så det blev inte av. (inlägget kommer troligen i slutet av nästa vecka)

Ca 11:30 plockades jag upp av Emilia för att åka till Åbo för en liten girls day. Vi började med lite lunch på Fontana Café , ett av mina absoluta favoritställen, och därefter shoppade vi lite grann. Lika mysigt som alltid! Bussbiljetter för Ruisrock, ett par svarta Vans och ett par byxor fick följa med hem denna gång. Hade själv nästan önskat att det skulle ha svidit mer i plånboken, men icke-sa-nicke!.

Vid 16:30 mötte jag upp mamma, pappa och mammas sida av släkten vid restaurangen Kaskis. Detta var familjens födelsedagspresent till mamma (vadå 3 månader försenad).

Restaurangen bjöd på gudomligt god mat och det var verkligen värt den långa väntetiden och hypen. Inredning var stilren och snygg, trevlig personal och bra service! Inget att klaga på. Rekommenderar varmt stället, men som sagt lönar det sig att boka bord i tid då väntetiden är ca 3 månader!

Soppan och halloumisalladen var solklara favoriter!

Avslutade dagen med att se klart La Casa de Papel, (grym serie, rekommenderar) och anmälde mig även till SaaristoTrails, ett terränglöpningslopp som äger rum i slutet av augusti. Egentligen är löpning inte favoriten, men då det är i skog låter det inte lika motbjudande haha. Skyller halvt på Rebecka för att jag drogs med på detta ;). Tror nog att det blir svinkul i slutändan! Träning inför detta sätter igång nästa vecka!

Vill även tipsa om en liten låt för er: Black Tears av JONNA, min finfina och grymt duktiga småkusin. Låten finns på bl.a. Spotify så in och lyssna! <3

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
härligt härligt inlägg! 💛💛
nouw.com/emiliajjohannaa