seg som en pumpajsdeg

Hej på er! Hoppas ni haft en bra vecka! För mig har det inte varit bästa veckan. Har gått omkring och varit på dåligt humör typ hela veckan och så kom första snön också, suck alltså. Snön blev dock till slask typ genast och nu är den nästan helt borta, men hann ändå få värsta julkänslan, så har lyssnat på massa julmusik haha!

Annars då? Var en sväng hos farmor och farfar i början av veckan och på fredagen blev det lite shopping. Var i stort behov av både vinterjacka och vinterskor och nu är det fixat!

Igår firades det Halloween with the girls hos Jenny! En riktigt mysig kväll blev det med massa mat, prat, skratt och bordsspel! Vi bakade bland annat pumpapaj och det var seriöst något av det godaste någonsin, 10/10 poäng!

Idag har jag dock haft världens segaste dag! Ungefär det enda jag gjort är att jag har sträck kollat andra säsongen av Stranger Things. Otroligt bra serie verkligen, hade nästan glömt hur bra den var. Väntar spänt på nästa säsong nu, fastän det troligtvis kommer dröja ett bra tag tills den kommer!

Nu blir det dock att göra lite läxor som jag skjutit upp hela dagen, bläh! Hoppas ni får än bättre kväll själva!

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer