Den gångna veckan

Hej hallå fina ni! Hoppas det är bra med er. Här kommer en liten recap från denna vecka med ENORM bildbrist :(

Måndag + tisdag

Provskrivning och väldigt mycket prokrastinering av provläsning var ungefär det enda jag åstadkom dessa dagar.

Onsdag

Skrev mitt sista prov, biologi, vilket gick helt okej. Därefter firades det såklart med Emilia med massa mat och häng. Senare på kvällen begav vi oss till Emilias lillebrors och min kusins skolavslutning. Väldigt flummigt, men samtidigt ganska komiskt program inkluderande bland annat Fortnite danser. Lycka till nu båda två när ni börjar högstadiet!

Torsdag

Time for en trip till Helsingfors och Borgbacken. Dagen började bra med att vi nästan missade bussen till Helsingfors, men fram kom vi och hade det riktigt mysigt. Problem uppstod igen då vi skulle hem. Det blev stress deluxe och lyckades bland annat fastna med halva armen mellan spårvagnsdörrarna. :) Ganska kul att vi också såg den finska artisten och youtubern Tuure Boelius. Har seriöst lyssnat på hans musik och kollat på hans videos non stop under veckan.

Fredag

Det blev en kort sväng till skolan för att få ut proven. Det gick faktiskt riktigt bra och är nöjd med resultaten. Hälsade därefter på min farmor och farfar tills jag drog med Emilia till Åbo för att hålla henne sällskap medan hon shoppade. Grattis till henne som klarade teoriprovet också! <3 Måste också nämna att jag blivit BEROENDE av Jungle Juice Bar - smoothies, love love love! Även här lyckades inte resandet gå felfritt. Om vi säger så, så slutade dagen med en förbannad jag och en skrikande busschaufför. :)

Lördag

Morgonen började inte särskilt toppen med enormt ont i magen. Kunde knappt göra simpla saker som att gå utan att det kändes som om någon knivhögg mig i magen. Fastän detta bar det av till skolavslutningen = SOMMARLOV! Som tradition åt vi därefter lunch hos farmor och farfar och gick sedan på en studentfest. På kvällen blev det fest och det var faktiskt grymt kul. Massa dans och sjungande (skrikande) hela natten lång. Härlig start på sommaren!

Söndag

Har varit konstant trött idag efter gårdagen, men äh det är det värt. Har jag enbart slöat framför serier/Youtube då man inte riktigt orkat med annat, dock ganska skönt ändå! Om orken räcker ska jag försöka städa rummet, planera nästa vecka och sedan köra en mini filmkväll för mig själv.

Imorgon blir det första dagen på jobbet, vilket jag är sjukt taggad för. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
voi hohhoh va de ska hända saker när man e me dej xd men härligt inlägg tjejen! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
heheh woopsii😛 men tack vännen!!💛
nouw.com/neabergstrom