CHAMONIX + ITALY + GENEVA

Hej på er fina ni och glad påsk! Har själv spenderat påsken på resande fot vilket har varit fantastiskt. Har absolut skitit i allt med skolan under dessa dagar och bara haft kul. Tyvärr har jag nu blivit förkyld, men jag hoppas på att det går över snabbt. Hur som helst, tänkte att jag nu skulle berätta + visa lite bilder från resan, so enjoy! :)

Åkte iväg till Helsingfors förra veckans torsdag, för att därifrån flyga vidare till Köpenhamn och Geneve. Detta var första gången jag reste helt ensam. Kände ganska mycket ångest, men då hade jag mina fina vänner att prata med. <3 Utöver det var det nog riktigt mysigt och en upplevelse i sig. Väl framme i Geneve mötte mamma och hennes 2 arbetskompisar upp mig och så bar det av mot Chamonix i Frankrike.


Fredagen började med att jag och mamma bara gick omkring i staden och kollade runt. En super mysig stad som är omgiven av otroligt magiska vyer. Svårt att fånga på bild hur mäktiga bergen är, men fint kan jag lova att det var. Vi åkte även iväg för att kolla in en potentiell slalombacke inför lördagen och än en gång kunde man inte slita blicken från omgivningen!


Vi drog även en sväng förbi ett bageri och köpte med lite smått och gott, och nej gud vad tasty! The French people kan mat må jag säga! En springtur/promenad hann vi också få in efter en liten paus med Wahlgrens Värld på hotell rummet och som avslutning på dagen blev det middag och Monopoly.


Lördagen spenderades i backen! Super härlig dag och riktigt nice backar! På kvällen körde vi sedan till Italien och åt middag (pizza + italiensk glass = jag dör, så jävla gott!) Maten kan jag definitivt inte heller klaga på!


Sista dagen (söndag) spenderades med promenerande, mat och escape room i Geneve. Jättefin stad verkligen med fancy grejer vart man än går. Det var även någon form av marknad + tivoli som ordnades i stan, så var ju absolut tvungen att åka någon attraktion då jag ÄLSKAR nöjesparker.


Slutligen en bild Mont Blanc och 2 favorit hundar som fanns på hotellet! Har världens hundfeber nu då varenda kotte verkade äga en hund där!

Ni ska ha de så bra nu! Puss hej! <3

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
tror du nog glömde att packa ner mej men verkligen 10/10 för detta härliga inlägg! <3
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
tack vännen! <3 ska försöka att få plats i väskan nästa gång!✋🏼
nouw.com/neabergstrom
Ananym
,
hej ksn du skriva om du har tröningsklocka va e de för klocka o din tröning ??