Bästa dagen

Hej på er! Idag säger vi grattis till lilla mig. Alltså guud vilken fantastisk dag jag har haft! Skulle vilja påstå att det varit den bästa födelsedagen någonsin! Jag tackar så mycket för alla gratulationer och ett speciellt tack till Emilia, Jenny och Michelle som ordnat en superkul dag!

Dagen började att mamma och pappa väckte mig på morgonen, men somnade om genast efter att de grattat mig hahah. Firandet fortsatte på eftermiddagen då jag, Emilia och Michelle åkte in till Åbo och mötte upp Jenny. Sen blev första stoppet pizzeria! Supergott var det verkligen, speciellt med tanke på att jag inte ätit pizza på jättelänge!

Sen fick vi lite tid över före det var dags för nästa punkt på programmet. Då blev det lite shopping och hängande i en lekpark i det fina höstvädret och på ett kafé. (har typ mentala åldern av ett dagisbarn så älskar lekparker hahah)

När det var dags att bege sig till nästa punkt som var hohtogolf, tyckte tjejerna att det var en fantastisk idé att leda mig ditt blindfolded. Måste ha sett helt tokigt ut när vi gick omkring så mitt på gatan, en gubbe skrattade också så att jaa. Hohtogolfen var också riktigt rolig. Har inte spelat minigolf på otroligt lång tid, och det märktes väl kanske lite på resultatet eftersom att jag förlorade haha. Tyvärr var Michelle tvungen att gå mitt i spelandet så hon kunde inte ta del av resten av kvällen :(

Efter minigolfen var ingen av mig, Jenny eller Emilia sugna på att åka hem så vi försökte komma på något vi kunde göra. Alla hade typ matkoma så mat var inte ett alternativ, men det slutade ändå med att vi åt. Vi gick in på en restaurangen Di Trevi och beställde tapas som vi delade på och jag och Jenny beställde även varsin mojito, alkoholfri såklart! Allting var supergott och efter åt hade man VERKLIGEN matkoma.

Därefter bar det av hemåt! Har verkligen haft en så otroligt bra dag och vill säga tack så mycket än en gång till mina fantastiska vänner som planerade detta till mig! <3

Dock är jag riktigt trött nu efter denna händelserika dag, så för mig blir det nog läggdags nuu! Godnatt! <3

Även cred till Emilia och Jenny som har tagit en del av bilderna!

Gillar

Kommentarer

Cajsa,
Grattis i efterskott finis!! Vilken mysig dag ni haft💕
ccajsasundstrom.devote.se
neabergstrom
neabergstrom,
Tack så mycke!!💗
nouw.com/neabergstrom