ATT VAKNA 5:30

Nu är det dags för mig att köra ett litet experiment som eventuellt kan leda till en livsstilsförändring. Allting som på något sätt är relaterat till fysisk och psykisk hälsa och att leva ett produktivt liv man njuter av har under senaste åren varit ett stort intresse och därmed ligger det nära hjärtat att sätta nya saker på prov inom dessa områden.

Satt här om dagen och slösurfade runt på Youtube och snubblade över en hög med videos med ämnet att vakna tidigt/att vara en morgonmänniska och hur det har förändrat folks liv. "Forskaren" inom mig väcktes illa kvickt till liv. Detta vill jag testa, och som ni vid detta lag säkert räknat ut kommer det givetvis att ske!

Tanken är alltså att jag under augusti månad ska vakna 5:30 varje morgon. Tror detta definitivt kommer bli en tuff utmaning, speciellt i början, för denna nattuggla, men det jag tror mig få utav detta väger så mycket mer än att få lida lite stunden alarmet slås igång. 

Fördelar (tror och hoppas jag, vill dock ej ha för höga förväntningar)

En produktivare individ, som kommer vara kapabel till att maximera sin tid och bl.a. få in mer tid med nära och kära. Märker redan nu att då jag vaknar tidigare får jag mer gjort, och produktivitet går alltid hem hos denna tjej!

Utmaningar

Att simpelt orka stiga upp & att vara tyst så jag inte stör den annars sovande familjen.

Efter augusti uppdaterar jag er om hela upplevelsen, positivt & negativt och ifall detta är något jag tänker fortsätta med! Mini updates kommer antagligen komma under månadens lopp.

Blir så taggad och inspirerad nu! Inte många dagar kvar så kör vi! :)

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
supportar dej 100%, alltid lika kul att få följa med dina experiment irl, men alltså tjejen detta är SJUKT!!!!
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,
hihih va kul att höra! <3 we taking it up a notch 😉
nouw.com/neabergstrom
Zarha
,
hej vad använder du för dator
neabergstrom
neabergstrom,
macbook air! 😊
nouw.com/neabergstrom