A good week

Hej hallå! Hur mås det? Med mig är det iallafall riktigt bra, lite trött men annars är det fint! Har stått ut med denna piss kyla i en vecka nu och man börjar väl vänja sig, men kul är det inte. Är så sjuttons taggad på vår och SOMMAR alltså! Mars är ju en vår månad så kanske det snart vänder till varmare grader!

I veckan har det mest handlat om att komma tillbaka till rutinerna. Skolarbeten har jag haft väldigt mycket av, och samtidigt har jag försökt få in lite kul grejer. Började t.ex. kolla på två jättebra serier: The Good Place och Are You The One - Sverige. (Recommend recommend!) Mycket fokus på sommarjobb och att fangirla över Hov1 med Emilia har det också varit.

Har hunnit träffa lite kompisar också! På torsdagen hängde jag med Emilia, lika trevligt som alltid var det med massa skratt! På fredagen blev det födelsedagsfirande. My friend Sofie fyllde 18 år i februari, så jag och tjejerna fixade ihop en middag till henne. Vi umgicks och skrattade och det var riktigt mysigt! Igår blev det bio med Emilia och Ia. Vi var och kollade sista Maze runner-filmen. Helt bra, typisk dystopi film! Filmen gick först klockan 22:15 så hemma var man ca klockan 2, så somnade direkt!

En bra vecka har det varit och hoppas på att avsluta den med att skriva min historia-essä fastän jag inte skulle orka alls!

Ha det så bra så hörs vi snart, hej hej!! <3

Cred för bilderna till Emilia! ;)

Gillar

Kommentarer

emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
ja men asså hov1 <3333
nouw.com/emiliajjohannaa
neabergstrom
neabergstrom,