Hemma fortsätter livet som om vi aldrig tagit paus. Idag har vi köpt gran och pyntat lägenheten. Vi har även hunnit rensa ur förrådet så äntligen har vi ordning där nere. Jetlagda är vi inte något speciellt för hur jobbig resan än var igår så kom vi hem i bra tid så vi kunde lägga oss i rätt tid. Jag började dagen med att gosa med Klassi. Som jag saknat henne!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en 12 timmars flygning och 6 timmars tidsförskjutning så kan jag säga så mycket som...Fyfan! Vi kommer aldrig igen att ta ett flyg som mellanlandar på vägen hem. Speciellt inte ett flyg som åker förbi vårt eget land. Med den läxan lärd så väntar vi nu på att flyget ska anlända till gaten så vi kan få åka hem. Jag vill hem till min katt, min säng, min dusch och mina adventsljus som står släckta i fönsterna. Glad tredje advent och välkommen tillbaka jetlag!


Likes

Comments

Ytterligare en resdag. Vi reste från Koh Chang och mot Bangkok igen för en natt innan vi åker hem till Sverige imorgon. Resan gick bra trots att chauffören körde som en riktig tok! Vi har precis kommit in från en tidigt middag och nu ligger vi och såsar på hotellrummet och velar fram och tillbaka om vi ska ta natt eller om vi ska ut en sväng på äventyr sista kvällen i Thailand.Jag har haft en fantastisk semester och jag kunde inte ha varit mer nöjd med både resesällskap, väder och platserna vi besökt. Nu har vi redan börjat fundera på vad vi ska resa till för nytt spännande land, men först ska vi hem och köpa julgran.


Likes

Comments

Sista dagen på Koh Chang. Imorgon reser vi till Bangkok och det kommer ta hela dagen för att sen sova en natt och ta morgonflyget tillbaka till Stockholm. Idag är vi ute och njuter. Vi tog en lång promenad på stranden innan lunch och plockade lite snäckor och tog en hel del mysiga kort. Nu har vi vilat siesta och ska ut i solen igen. Vi försöker att inte bränna oss men på sista dagen blir det nog en och annan röd axel.


Likes

Comments

Utflykt är det rätta orden för dagen. Vi har varit på en runda runt ön. Alla stopp var intressanta förutom elefantfarmen där vi inte ens klev ur bilen utan bara sa, -"nej tack. kör vidare. Sånt stöttar inte vi". Annars har vi haft en jättebra dag med massor av sevärdheter och intryck. Vi har besökt tempel, en nationalpark med vattenfall och en hel del utsiktsplatser. Kvällen blev som vanligt tidig och vi ska alldeles snart gå och lägga oss. Imorgon är vår sista dag på Koh Chang. Det känns vemodigt att åka härifrån men jag har ingenting emot att komma hem heller.


Likes

Comments

Godnatt känns det nästan som att jag kan skriva på en gång. Det är lite av groundhog day just nu. Vi går upp tidigt och äter frukost. Runt kl9 intar vi poolen och ligger där tills klockan slår 12.30 då vi drar iväg på lunch för att efter den ta siesta 30 minuter. Efter det lägger vi oss vid poolen igen. När klockan börjar närma sig 17.00 går vi till vårt rum och gör oss iordning för att möta upp alla andra kl 19.30 för middag. Runt 22.30 är vi tillbaka på rummet och vi är mätta, belåtna och redo för en sömnrik natt så, Godnatt!

Likes

Comments

Hej hopp såhär mitt i natten. Idag har jag hunnit med massor med saker. Promenad längs hela stranden, snusjakt med Taxi runt en del av ön. Lunch, siesta, middag och sena drinkar. Det här livet börjar göra mig gott och så har vi så lite tid kvar. Jag hoppas verkligen vi fortsätter med resandet för det här är ju vad livet går ut på!

Godnatt

Likes

Comments

Ytterligare en dag är passe och nu har vi verkligen fått in rutin på slappandet. Det är poolen som gäller för hela slanten. Däremot lyckades jag bränna mig ganska ordentligt idag så imorgon tänkte jag och Magnus att vi ska roa oss med en utflykt på ön.

Men nu säger vi godnatt efter en intenvis dag i solen.

Likes

Comments

Ytterligare en dag i paradiset är påbörjad. Idag gömmer sig solen bland molnen och det ser inte ut som att det blir någon blå himmel alls. Temperaturen ligger runt 27 grader. Det känns ganska mycket som en typisk svensk sommar och det är helt okej när det är vinter i vanliga fall. Vi hänger vid poolen och har gjort det hela förmiddagen. Jag funderar på om man ska ta en massage om ett tag men först blir det nog lunch för nu är kl12.00


Likes

Comments

Ni kan ju gissa vad vi gör idag. Vi har efter lunchen tagit en liten paus från solen då vi båda två har väldigt lätt för att bränna oss. Snart ska vi ut igen och vi tänkte vi skulle bada lite i havet. Magnus vill snorkla så det ska han få göra det. Jag har gjort en adventskalender till Magnus och under lucka 4 stod det att han får bestämma allting idag, Så snart ska vi ut och snorkla i vattnet. Något djupare dykning blir det inte men han är nöjd ändå.

Vi lever gott och vi mår super.

Likes

Comments