Godmorgon och hallå till en ny vecka. Jag har haft en otrolig helg, har i princip varit hemma mestadels under helgen men insåg rätt snabbt att det var ganska välbehövligt och nödvändigt med en paus från omvärlden. Hade en sån himla dålig vecka förra veckan så kändes ganska obligatoriskt för mig att vara själv i helgen så jag kunde ta itu med mina känslor.

Nu är jag på banan igen och idag har alla treor på min skola pyjamasdag. Vi ska alltså ha på oss pyjamas och tävla vem som ska springa ut först på studentdagen, så himla kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag och alla hjärtans dag, vad tror ni händer då? Jo, utgång såklart! Ska börja fixa mig och sedan ska jag möta upp tjejerna så ska vi föra på någon bar innan vi drar vidare till solidaritet.

Förövrigt åt jag på Lett innan skolan idag med Anja, Alva och Gabriella, sjukt god hälsorestaurang med framförallt supergoda acai bowls och falafelsallad, tips!

Likes

Comments

Hallå! Gick i skolan till 17.00 idag och drog med Gabriella, Alva och Matilda till Söderhallen Biljard på Hornsgatan och spelade lite biljard, drack lite öl och åt pommes, en sån bra och välbehövlig måndag!

Förövrigt skulle min morfar fylla 74 år idag så mina tankar har varit hos honom. Saknar honom så mycket!

Likes

Comments

Hallå där! Har återigen inte gjort så mycket sen sist, har mestadels pluggat och jobbat, som vanligt! Har känt mig så trött på sistone och har inte haft någon ork alls. Tror det beror på att jag nästan bara tänker på skolan och jobbet, och att jag nästan endast gör det, vilket känns rätt dåligt! Hoppas det bara är en fas och att jag känner bättre strax!

Likes

Comments

Är tillbaka igen med en ny motivation till bloggandet och det är även en ny månad, februari! Har inte gjort mycket alls under tiden jag har varit borta, har bl.a. pluggat väldigt mycket men även tagit det lugnt både hemma och med vänner, vilket har varit ganska skönt!

Likes

Comments

Hallå där! Hur har helgen varit för er? Min har varit ganska skön och lugn men perfekt! I fredags tog jag det lugnt eftersom jag skulle jobba dagen efter kl 08 och sen på kvällen satt vi på Baras och tog några drinkar tills det var dags att dra hemåt. Imorse hade vi gäster vid 11, alldeles förtidigt för min del men kämpade mig igenom brunchen/fikat och sedan när de drog kilade jag och familjen till Nacka och shoppade lite.

Nu ska jag sluta min perfekta helg med lite hockey och sedan tacos, kram!

Likes

Comments

Tryck HÄR...

.. För att komma in på min Polyvore sida där jag gör massa coola kollage! Dessa är en utav favoriterna på min sida, älskar blandningen mellan rött, svart och grått! Detta skulle jag kunna bära en dag på Paris gator, så stilrent men coolt på samma gång!

Likes

Comments